Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Hippo-suunnistuskoulu

Tule mukaan Hippo-suunnistuskouluun! Suunnistuskoulu kokoontuu 6.5.2024 alkaen maanantaisin klo 18.00-19.15. Ilmoittaudu myClubissa.

Hippo-suunnistuskoulussa on monipuolista suunnistuksellista toimintaa 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Toiminnan tavoitteena on suunnistustaidon kehittäminen. Harjoitukset ovat Jyväskylässä ja Jyväskylän lähiseudulla. Harjoituspaikat näet kauden suunnistuskouluohjelmasta.

Suunnistusopetus tapahtuu viidessä tai kuudessa ryhmässä, ilmoittautuneiden määrän ja taitotason mukaan. Jokaisella ryhmällä on omat suunnistukselliset tavoitteensa, jotka muodostavat kokonaisuuden ryhmästä toiseen siirryttäessä.

suunnistuskoulu_2suunnistuskoulu_1

Hippo-suunnistuskoulun tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille elämyksiä, haasteita, kavereita ja luontokokemuksia. "Punaisena lankana" on johdonmukainen suunnistustaidon opettaminen eri ikävaiheissa, mutta myös tarjota lapsille liikunnan riemua monipuolisten harjoitusten kautta. Hippo-suunnistuskoulutoiminta on kasvatuksellista, sosiaalisten taitojen vahvistuminen ja ryhmähenki kulkee osana kaikissa harjoituksissa. Toimintaan kuuluvat myös seuran yhteiset tapahtumat, leirit ja kilpailut.

Lapsia ja nuoria rohkaistaan kilpailemaan järjestämällä kilpailunomaisia harjoituksia, osallistumaan Keski-Suomen alueen Kompassi-cup -kilpailuihin, kansallisiin kilpailuihin ja viesteihin. Kilpaileminen on omien taitojen testaamista ja se muodostuu usein monelle suunnistuksenharrastajalle yhdeksi osaksi harrastamista.

Suunta Jyväskylä on suunnistuksen Tähtiseura. Tähtiseura on merkki laadukkaasta lasten ja nuorten toiminnasta suunnistuksen parissa. Nuorisotoiminnassa pidetään huolta jokaisesta mukana olevasta lapsesta ja nuoresta. Seuran toiminta on kasvatuksellista. Harjoitukset ovat monipuolisia ja ohjaajat koulutettuja.

Lasten ja nuorten Hippo-suunnistuskoulu tarjoaa myös aikuisille mahdollisuuden tutustua suunnistamiseen yhdessä oman lapsen kanssa. Vanhemmat ovat tervetulleita "apuohjaajiksi" jokaiseen harjoitukseen.

Tervetuloa mukaan!