Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

Voit liittyä Suunta Jyväskylän jäseneksi joko rekisteröitymällä suoraan seuramme myClub –sivujen kautta tai lähettämällä viestiä sihteerille.

Rekisteröidy myClubin kautta

Siirry Suunnan myClub - sivulle. Mikäli olet jo jäsenenä jossain myClubia käyttävässä yhteisössä, voit liittyä Suunnan jäseneksi käyttäen samaa myClub-tiliä. Valitse tällöin vaihtoehto ’Ota jäsentili käyttöön’. Mikäli sinulla ei vielä ole myClub –jäsentiliä, valitse vastaavasti vaihtoehto ’Rekisteröi uusi jäsentili’. Järjestelmä ohjaa sinut eteenpäin täydentämään tietosi.

Lähetä rekisteröitymisviesti sihteerille

Voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä viestiä sihteerille osoitteeseen akahelin(at)gmail.com. Kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin sihteeri rekisteröi sinut järjestelmään ja lähettää sinulle myClub -aktivointiviestin. Mikäli et halua käyttää myClub -sovellusta itse ja haluat mm. vastaanottaa jäsenmaksulaskun paperikirjeenä, ilmoita siitä liittymisen yhteydessä.

Seuran jäsenmaksut vuonna 2020

15 vuotta täyttäneiden nuorten ja aikuisten jäsenmaksu on 30 €. Jäsenetuna saat laadukkaita harjoituksia, alennusta kuntorastien maksuista ja ilmaiset osanotot viesteihin.

Aikuisten (15 v.-) valmennusryhmän toimintamaksu on 200 € (sis. jäsenmaksun, ryhmämaksun). Valmennusryhmä on tarkoitettu A- ja E-sarjoissa tavoitteellisesti suunnistaville yleisen ja nuorten sarjojen suunnistajille. Päätöksen valmennusryhmään kuulumisesta tekee nuoriso- ja kilpasuunnistusjaosto. Samalla maksulla nuoret voivat halutessaan osallistua myös suunnistuskoulun harjoituksiin. Valmennusryhmäläisten kilpailumaksut maksaa seura, mutta henkilökohtaisten kilpailujen maksukaton (500 €) ylittävä osuus laskutetaan kauden päättyessä. Myös ulkomaiset kilpailut ovat maksukaton piirissä. Kaikki 15 vuotta tänä vuonna täyttävät ja vanhemmat maksavat itse lisenssin. Valmennusryhmämaksuun sisältyy myös kaksi tasotestiä tuetulla hinnalla ja seuran kotimaanleirit tuettuun hintaan sekä ilmaiset kuntorastit.

Harrasteryhmä (15-20v) toimintamaksu 140 € (sis. jäsenmaksun, ryhmämaksun). Harrasteryhmäläisten kilpailumaksut maksaa seura, mutta henkilökohtaisten kilpailujen maksukaton (200 €) ylittävä osuus laskutetaan kauden päättyessä. Kaikki maksavat itse lisenssin. Harrasteryhmämaksuun sisältyy seuran harjoitukset ja testijuoksut sekä myös ilmaiset kuntorastit.

Lasten (14 vuotta ja alle) suunnistuskoulumaksu on 140 €, joka sisältää jäsenmaksun, vakuutuksellisen lisenssin ja ryhmämaksun. Seura maksaa suunnistuskoulumaksun maksaneiden lasten kilpailumaksut.

Nuoret (14 vuotta ja alle), jotka eivät osallistu suunnistuskoulun tai nuorten valmennusryhmän toimintaan, voivat maksaa pelkän jäsenmaksun 20 €, jolloin he maksavat itse tarvittaessa lisenssin ja kilpailumaksut. Seura maksaa kaikkien jäsenmaksun maksaneiden nuorten sarjoissa kilpailevien jäsenten SM-ja AM-kilpailujen kilpailumaksut.

Rastiviikkojen (KRV, FIN5, O-Ringen) kilpailumaksut maksavat kaikki jäsenet itse.

Vuoden 2020 alusta lähtien seuran ulkopuolisilta juoksu- ja saliharjoituksiin osallistuvilta edellytetään seuran jäsenmaksun maksamista tai 50€ maksua. Ilmaiset taitoharjoitukset kuuluvat vain seuraa kilpailuissa edustaville. Muita seuroja edustavat maksavat taitoharjoituksiin osallistumisesta karttamaksun.

Suunta Jyväskylän postilista

Suunta Jyväskylän suunnistajat saat kiinni sähköpostilla osoitteesta s-jkl (at) lists.jyu.fi. Mikäli olet Suunta Jyväskylän jäsen ja haluat päästä listalle mukaan niin klikkaa itsesi sivulle, josta ohjeita seuraamalla voit liittyä postituslistalle. Sama koskee myös listalta pois pääsemistä. Saat kuukausittain tunnukset, joiden avulla listalta poistuminen onnistuu.