Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

Voit liittyä Suunta Jyväskylän jäseneksi joko rekisteröitymällä suoraan seuramme myClub –sivujen kautta tai lähettämällä viestiä sihteerille.

Rekisteröidy myClubin kautta

Siirry Suunnan myClub - sivulle. Mikäli olet jo jäsenenä jossain myClubia käyttävässä yhteisössä, voit liittyä Suunnan jäseneksi käyttäen samaa myClub-tiliä. Valitse tällöin vaihtoehto ’Ota jäsentili käyttöön’. Mikäli sinulla ei vielä ole myClub –jäsentiliä, valitse vastaavasti vaihtoehto ’Rekisteröi uusi jäsentili’. Järjestelmä ohjaa sinut eteenpäin täydentämään tietosi.

Lähetä rekisteröitymisviesti sihteerille

Voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä viestiä sihteerille osoitteeseen jasenrekisteri(at)suuntajyvaskyla.fi. Kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin sihteeri rekisteröi sinut järjestelmään ja lähettää sinulle myClub -aktivointiviestin. Mikäli et halua käyttää myClub -sovellusta itse ja haluat mm. vastaanottaa jäsenmaksulaskun paperikirjeenä, ilmoita siitä liittymisen yhteydessä.

Seuran jäsenmaksut

15 vuotta täyttäneiden nuorten ja aikuisten jäsenmaksu on 40 €. Jäsenetuna saat laadukkaita harjoituksia, alennusta kuntorastien maksuista ja ilmaiset osanotot viesteihin (poislukien Jukola).

Nuoret (14 vuotta ja alle), jotka eivät osallistu suunnistuskoulun tai nuorten valmennusryhmän toimintaan, voivat maksaa pelkän jäsenmaksun 20 €, jolloin he maksavat itse tarvittaessa lisenssin ja kilpailumaksut. Seura maksaa kaikkien jäsenmaksun maksaneiden nuorten sarjoissa (14 vuotta ja alle) kilpailevien jäsenten SM-ja AM-kilpailujen kilpailumaksut.

Nuorten ryhmät ja maksut, aikuisten ryhmät ja maksut.

Jos haluat osallistua toimintaamme seuran ulkopuolisena, lue lisää.