Seura

Seuran jäseneksi

Jos haluat liittyä Suunta Jyväskylän jäseneksi, käy täyttämässä ilmoittautumislomake osoitteessa https://www.seuramappi.fi/suunta/ilmoittaudu.php  tai lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, syntymäaika) seuran sihteerille osoitteeseen kerttu.jantti(at)elisanet.fi. Saat vastauksena sähköpostilla jäsenmaksulaskun.

Seuran jäsenmaksut vuonna 2018

15 vuotta täyttäneiden nuorten ja aikuisten jäsenmaksu on 30 €. Jäsenetuna saat laadukkaita harjoituksia, alennusta kuntorastien maksuista, ilmaiset osanotot viesteihin sekä  ilmaisen seuranmestaruuskilpailun.

Aikuisten (14 v.-) valmennusryhmän toimintamaksu on 200 € (sis. jäsenmaksun, ryhmämaksun ja 14-vuotiailla NS-kortin). Valmennusryhmä on tarkoitettu A- ja E-sarjoissa tavoitteellisesti suunnistaville yleisen ja nuorten  sarjojen suunnistajille. Päätöksen valmennusryhmään kuulumisesta tekee nuoriso- ja kilpasuunnistusjaosto. Samalla maksulla nuoret voivat halutessaan osallistua myös suunnistuskoulun harjoituksiin. Valmennusryhmäläisten kilpailumaksut maksaa seura, mutta henkilökohtaisten kilpailujen maksukaton (500 €) ylittävä osuus laskutetaan kauden päättyessä. Myös ulkomaiset kilpailut ovat maksukaton piirissä.  Kaikki 15 vuotta tänä vuonna täyttävät ja vanhemmat maksavat itse lisenssin.

Nuorten valmennusryhmän (11-14 v.) toimintamaksu on 100 €, joka sisältää jäsenmaksun 20 € ja NS-kortin. Ryhmälle järjestetään saliharjoituksia syyskuusta huhtikuuhun ja kesäaikaan valmennusryhmämaksun maksaneet voivat osallistua suunnistuskoulun toimintaan. Seura maksaa ryhmämaksun maksaneiden lasten kilpailumaksut.

Lasten (14 vuotta ja alle) suunnistuskoulumaksu on 100 €, joka sisältää jäsenmaksun 20 €, Nuori Suunta -kortin ja ryhmämaksun. Seura maksaa suunnistuskoulumaksun maksaneiden lasten kilpailumaksut.

Nuoret, jotka eivät osallistu suunnistuskoulun tai nuorten valmennusryhmän toimintaan, voivat maksaa pelkän jäsenmaksun, jolloin he maksavat itse kilpailumaksunsa. Seura maksaa kaikkien jäsenmaksun maksaneiden nuorten sarjoissa kilpailevien jäsenten SM-ja AM-kilpailujen kilpailumaksut.

Rastiviikkojen (KRV, FIN5, O-Ringen)  kilpailumaksut maksavat kaikki jäsenet itse.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Irmassa. He, jotka eivät ole oikeutettuja siirtämään kilpailumaksuja seuralle, maksavat kilpailumaksunsa itse ilmoittautumishetkellä.

Suunta Jyväskylän postilista

Suunta Jyväskylän suunnistajat saat kiinni sähköpostilla osoitteesta s-jkl (at) lists.jyu.fi. Mikäli olet Suunta Jyväskylän jäsen ja haluat päästä listalle mukaan niin klikkaa itsesi sivulle, josta ohjeita seuraamalla voit liittyä postituslistalle. Sama koskee myös listalta pois pääsemistä. Saat kuukausittain tunnukset, joiden avulla listalta poistuminen onnistuu.