01.09.2018

Jyvässprintti Yrttisuon puistossa sunnuntaina 2.9.

Sunnuntaina 2.9. kisattavan Jyvässprintin valmistelut ovat edenneet loppusuoralle. Kilpailuun ilmoittautui 214 kilpailijaa, mikä on 60 enemmän kuin viime vuonna. Kilpailusivuille on koottu runsain määrin tärkeää tietoa: Lähtöajat ja kilpailuohjeet on julkaistu, ja löytyypä sieltä jo linkki online-tulosseurantaankin. Kilpailukeskus sijaitsee Yrttisuon liikuntapuistossa, ja kilpailijoiden on hyvä myös tarkistaa saapumisohjeet, joita on kisasivuille havainnollistettu kuvan kera.

Kuntosuunnistajilla saapuminen on toki vapaampaa ja Kuokkalan lukuisat parkkipaikat ovat käytössä. Muistutettakoon kuitenkin, että auto tulee pysäköidä tieliikennelakien mukaisesti. Pidetään siltäkin osin yllä suunnistajien hyvää mainetta eikä aiheuteta pysäköinninvalvojille ylimääräistä työtä. Erityisesti ensikertalaisten kannattaa myös vilkaista kuntosuunnistusohjeista, miten kartassa on kuvattu suunnistajilta kielletyt alueet, mm. istutukset ja tonttialueet. Kuntosuunnistukseen ilmoittaudutaan kisapaikan infossa, jossa myös annetaan lisäohjeistusta niin paljon kuin tarvetta on.

Kilpailukeskuksessa Yrttisuon puistossa on kaikki, mitä sprinttisuunnistaja tarvitsee. On kisainfo, jossa ratkaistaan kaikki kilpailijoiden ja kuntosuunnistajien pulmat. On kahvio, jonka antimista niin suunnistajat kuin katsojatkin pääsevät nauttimaan. On myös Suunnistajan Kaupan myyntiauto, jossa on hyvä päivittää suunnistusvarusteet vaikkapa syksyn (yö)suunnistuksia varten.

Suunta Jyväskylä toivottaa kaikki tervetulleeksi Jyvässprinttiin - osallistumaan, seuraamaan ja kannustamaan!