Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
08.03.2015

Kaksi kultaa, neljä mitalia SM-viesteissä

H21 sarjassa Tommi Reponen (1), Misa Tuomala (1) ja Janne Häkkinen suunnistivat hopeaa. Reponen tuli sekunnin ja Tuomala 18 sekunnin erolla kakkoseen, SK Vuokseen. Viimeisellä osuudella ratkaisu tapahtui  4-5 välillä, jossa Vuoksen Tuomas Kontro onnistui välin loppuvalinnassa paremmin: Janne kiersi oikealta ja oikaisi kaksi mutkaa umpihangessa, jolloin vasemmalta mennyt Kontro sai minuutin verran etumatkaa, mitä edisti vielä nopeampi hajonta. Kolmanneksi sijoittui IF Femman.

D16 sarjassa Anu Kovanen (4), Elisa Viholainen (5) ja Kaisa Klemettinen ottivat voiton. Eroa kakkoseen, Tampereen Pyrintöön puolitoista minuuttia. Anu Kovanen tuli vaihtoon neljäntenä, reippaat kuusi minuuttia kärjestä. Elisa Viholainen pudotti yhden sijan, mutta ero kärkeen kaventui kahteen ja puoleen minuuttiin. Viimeisellä osuudella Kaisa Klemettinen suunnisti kärkeen ja teki eroa kakkoseen puolitoista minuuttia. Kolmanneksi sijoittui Vaasan Suunnistajat.

D20 sarjassa Maiju Kovanen (1), Janika Puikkonen (2) ja Veera Klemettinen (1) ottivat toisen kullan Suunnalle. Maiju tuli vaihtoon minuutin erolla kakkoseen, ja Janika vain 20 sekuntia johtoon menneen Pohjantähden jälkeen. Viimeisellä osuudella Veera taisteli hienosti voiton Suunnalle. Kaikki Suunnan tytöt ovat D18 sarjalaisia. Toiseksi tulleeseen SK Pohjantähteen eroa tuli lähes kolme minuuttia. Kolmantena oli Keravan Urheilijat.

Sarjassa H150 tuli pronssia: Jyrki Tuomala (3), Matti Autio (2) ja Pekka Juvakka (3). Voitto meni Tarpian Suunnalle ja hopea Haapamäen Urheilijoille.