29.10.2018

Kauden 2018 vauhdikas päätös

Suunta Jyväskylän kauden 2018 päättäjäisiä vietettiin hotelli Albassa noin 60 henkilön voimin. Aluksi tutustuttiin kevään 2020 keskimatkan SM-kisaprojektiin. Kilpailunjohtaja Hannu Korhosen mukaan kisat rakentuvat seuran väen yhteisponnistuksena, ja jokaiselle kiinnostuneelle riittää puuhaa erilaisissa talkootehtävissä jo paljon ennen tapahtumaa ja sen aikana. Talkoisiin tarvittaneen liki 200 henkilöä, ja iltapäivän aikana muutamat jo ilmoittivatkin halukkuutensa tulla mukaan järjestämään onnistuneita kisoja.

Kisainfon jälkeen vuorossa oli ehkäpä kauden sykähdyttävin sprinttiviesti. Peräti 14 eri-ikäisistä seuramme jäsenistä koottua kolmehenkistä joukkuetta lähti tavoittelemaan sujuvia suorituksia päivän viimeisten auringonpilkahdusten seassa Kimmo Kaarion laatimilla radoilla. Albalta Ylistönrinteelle asti kuuluneiden kannustushuutojen siivittämänä voittoon suunnisti joukkue Kaisa Klemettinen, Otto Hannunen ja Paavo Heino. Kuvaajiakin oli paikalla isojen kisojen tyyliin, ja tuotoksia pääsee katselemaan täältä: (c)Kati, Olga, Kimmo, Ossi, (c)Teemu.

Kisan jälkeen ilta jatkui saunoen, vanhoja muistellen ja uutta ideoiden. Vaikka kautta 2018 jo päätettiin, uusi on tuloillaan, ja treenit, erilaiset tapahtumat ja pian myös hisukisat jatkuvat talven mittaan. Seuratkaahan tapahtumakalenteria ja muuta ilmoittelua seuran nettisivulla ja somekanavilla.