30.04.2018

Suunta Jyväskylän suunnistuskauden avaus 3.5. Sippulanniemessä

Lumet ovat vihdoin sulaneet ja kuntorasteilla päästään metsään! Sippulanniemi soveltuu maastosuunnistuskauden aloitukseen mainiosti runsaan polkuverkostonsa myötä. Tarjolla on neljä eritasoista rataa, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan. Maaliintulijoille on tarjolla virkistävää juomaa. Tarkemmat tiedot ja navigointiohjeet ilmestyvät alkuviikosta kuntorastisivulle.

Paikalla on myös infopiste, jossa esitellään Suunta Jyväskylän monipuolista toimintaa. Lisäksi pisteessä on mahdollista liittyä seuran jäseneksi. Jäsenetuna saat mm. laadukkaita harjoituksia, alennusta kuntorastien maksuista ja mahdollisuuden päästä seuran viestijoukkueisiin. Seurassa toimintaa järjestetään ympäri vuoden, ja jäsenenä pääset paitsi osallistumaan, myös halutessasi ideoimaan, tekemään ja tiedottamaan. *Kaikkien torstaina 3.5. jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kuntorastilippuja.*

Suunta Jyväskylä järjestää 19.5. Kinkoriutan keskimatkan kansalliset kisat, joiden yhteydessä järjestetään myös keskimatkan tyyliset runsasrastiset kuntorastit. Kinkoriutan kisoistakin tihkuu lisätietoa kauden avauksen yhteydessä.

Infopisteestä voi myös noutaa aiemmin tilattuja seura-asuja.

Tervetuloa torstaina Sippulanniemeen!