Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
22.10.2020

Kauden päättäjäiset 1.11.2020

Tapahtuman ajankohta:

Syksy on edennyt vauhdilla ja on aika taas katsella mennyttä kautta ja muistaa ahkeria seuratyöläisiä ja menestyneitä kilpailijoita. Mennyt kausi on ollut poikkeuksellinen, mutta siitä huolimatta suunnistajat ovat keränneet menestystä kilpailuista ja yhdet erittäin onnistuneet SM-kilpailutkin järjestettiin elokuun lopulla.

Tänä vuonna kauden palkitsemis- ja päätöstilaisuus järjestetään sunnuntaina 1.11. 2020 koronahengessä ulkona Laajavuoren katsomossa. Viime vuosista poiketen tapahtuma alkaa Laajavuoressa klo 12.00 palkitsemistilaisuudella kahvittelujen kera. Palkitsemisen jälkeen (noin klo 13) luvassa on leikkimielinen joukkuekilpailu Laajavuoren uudella kartalla. Tätä ei kannata jättää välistä, sillä taktiikkaa ja yhteistyötä vaativasta suunnistuskilpailusta on myös luvassa palkinto.

Varaa siis kalenteristasi tilaa sunnuntaille 1.11.2020 ja saavu juhlistamaan mennyttä kautta.

Järjestelyiden helpottamiseksi, käy jo etukäteen ilmoittautumassa tapahtumaan tästä. Ilmoittautumiset 27.10 mennessä!

Kisaohjeet

Luvassa on rogaining tyylinen joukkuekilpailu, jossa joukkue hakee kartan kaikki rastit mahdollisimman nopeasti. Nuorempia juoksijoita ajatellen lähistöllä sijaitsee enemmän rasteja. Lisäksi jokainen joukkue saa yhden gps-laitteen ja päättää keskenään, kuka joukkueesta ottaa gps:n ja juoksee kartalla olevan yhden rastivälin jompaan kumpaan suuntaan tahansa. Rastivälin toteutuksen aikana ei saa kerätä muita rasteja maastosta. Tämän välin toteutuksessa myös matkalla on väliä, sillä jokainen metri vastaa kahta (2) sekuntia, jotka lisätään joukkueen aikaan.

Laajavuoren uusi kartta on vielä työnalla, mutta pidetään peukkuja, että se kerkeää valmistua ajoissa.

Rasteilla on kirjainkoodit, joten et tarvitse emittiä, mutta kynä voi sen sijaan olla kätevä.