Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
09.05.2019

Keljonkankaan keskimatka

Keljonkankaan keskimatka ja SM 2020 -esikisa suunnistetaan tulevana lauantaina Sarvivuoressa. Osallistujia on mukana 350 ja kovat kamppailut edessä kaikissa sarjoissa. Kilpailu on samalla Keski-Suomen AM-keskimatka eli arvometalliakin on jaossa.

Pääsarjoista naisissa suurin ennakkosuosikki on JRV:n arvokisamitalisti Merja Rantanen. "Mersun" kovimmat haastajat tulevat luultavasti Peltomäki, Heittola, Taanila, Hytönen akselilta ketään muutakaan unohtamatta. Vaativalla radalla puhdas suoritus vie korkealle tuloslistalla. Hisunainen Turunen mahdollinen yllättäjä?

Miehissä yksittäistä ennakkosuosikkia on hankalampi nimetä, sen verran paljon kovaa kulkijaa on viivalla. Löytyy Syrjäläisen veljekset sekä Navin Ahola, Saarta ja Sulkulaa, Taanila, Oikarinen ja Föhr. Unohtamatta myöskään Tiomilan pitkällä yöllä kovaa jälkeä tehneitä ja kaameaa kulkua uhkuvia Samuel Heinosta ja Juho Ylistä. Jos vaan mäki nousee ja rasti löytyy niin voitto on useamman miehen hyppysissä.

Tarjolla on myös kuntorastiratoja kisarasteilla eli kuntoilijat pääsevät samaan haastavaan maastoon etsimään samoja rastipisteitä.

Kisakeskus on pyöräilymatkan päässä keskustasta ja paikalle pääsee myös kätevästi linja-autolla. Linjat 16 ja 21 tuovat lähimmäksi, pois kyydistä kannattaa jäädä Sääksjärven pysäkillä.

Tervetuloa!