Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
05.03.2015

Reponen ja Tuomala kärjessä Itävallan WRE-kisoissa

Tommi Reponen oli neljän kisan kokonaiskilpailussa toinen. (Lauantaina sprintti, sunnuntaina laajennettu keskimatka, maanantaina siirtymispäivä, tiistaina sprintti ja keskiviikkona pitkämatka). Tommin sijoitukset neljässä osakilpailuissa olivat kaikki kärjen tuntumassa, lauantaina 2., sunnuntaina ja tiistaina 3. sekä keskiviikkona voitto.

Misa Tuomalan suoritus ensimmäisenä päivän sprintissä hylättiin. Hylkäys tuli, kun järven jäällä oli neljä rastia lyhyin välein sekä lisäksi 5-6 rastia näkyvissä samaan aikaan. Sprinttitäpinöissä ykkösleimaus tapahtui väärällä rastilla. Sunnuntain kisan Misa voitti, tiistaina oli epäonnea: Kapealla uralla Misan edessä hiihtänyt Italian poika kaatui eikä Misa pystynyt väistämään ja rytäkässä Misan sauva katkesi. Loppumatka, 2/3 osaa reitistä, meni yhdellä sauvalla, mutta siitä huolimatta hieno 5. sija. Tässä on oikeaa asennetta! Keskiviikkona pitkällä matkalla upeasti 2. sija.

Välipäivänä, maanantana, Reponen ja Tuomala pääsivät tutustumaan virallisella luvalla ensi kauden EM-stadioniin ja vähän laduillekin.