02.02.2019

Sprintticuppia seminaarinmäellä

Tulokset, väliajat, kuvia.

Seminaarinmäen Kampuksen sprinttailun ja punaisten poskien jälkeen on lauantaipäivältä enää jännitettävänä Lotto. Mukava talvinen pakkaspäivä houkutteli kaikesta huolimatta paikalle noin 35 - 40 osallistujaa. Järjestävän ryhmän laskutaito ei riittänyt ilman ajanottoa radoista nauttineiden lukumäärän tarkkaan rekisteröintiin. Ainoa reilusti yli kymmeneen numerot hallitseva jäsen oli nimittäin roolitettu tuloslaskentaan.

Täyden palvelun lähtöjärjestelyt sekä kohmettuneet sormet eivät sallineet kovin paljoa kuulostella Kampusalueen tapahtumia mutta joitakin tapahtumia siellä ilmeisesti oli. Olikohan niin että epämääräiset ennakkohuhut radoista ja järjestäjistä sai muun muassa erään moninkertaisen Suomen mestarin karauttamaan ratsunsa ensimmäisen veikkausrastin osalta vasta juottokaukalon kautta rastille. Toisaalta taas eräs pitkävedon pelaaja keskittyi ensimmäisellä rastivälillä niin tiiviisti jatkoradan kertoimiin että kipaisi varmuuden vuoksi ihailemassa rakennuksen muitakin sakaroita. Lisäksi sekä jälkien että muutaman huohottavan kertomuksen perusteella muutama urhea oli käyttänyt ainakin kartalla suorinta ja nopeinta reittiä lumikenttien läpi. Yllättäen rohkeilla reitinvalinnoillaan jopa järjestävän ryhmänkin. Ensimmäisinä kaikki kolme rataa saivat kierrettyä Nella Pahkamäki ja Matti Alonen.

Toivottavasti ehkä hieman normaaleista poikkeavista sprinttiradoista huolimatta tai jopa niiden ansioista kirmailusta jäi osallistujille kuitenkin mukava mieli. Jäämme odottamaan ja jännittämään saako ryhmä jatkossa vielä suunnistusaiheista postia vastaavanlaisen tapahtuman järjestämiseksi ja minkä värisessä kirjekuoressa.