Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
20.05.2020

Tekninen juoksupaita tilattavissa Club Shopissa

Suunta Jyväskylän Noname Club Shop on taas AUKI. Tarjoamme seuralaisille kesään vielä teknistä harjoittelu- ja juoksupaitaa. Paita sopii erittäin hyvin myös edustamiseen kisapaikoilla, kun kisat taas alkavat. Myös hinta on edullinen.

Tällä kertaa emme järjestä sovitustilaisuutta, mutta koot ovat tässä paidassa pitkälti samat kuin noname malliston reikäkangaspaita, joka monelta löytyy. Jos sinulla ei ole noname tuotteita aiemmin niin suuntaa antavasti toimii myös kokotaulukko. Siinä pitää kuitenkin huomata, että tämä paita mitä nyt tilaamme on UNISEX kokoa, joten myös naiset katsoisivat kokotaulukosta unisex puolelta siinä tapauksessa. Lasten cm-koot ovat taulukossa jo senttikokoja muutenkin.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

  1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan tai käyttävät aiemmin luomaa tunnusta.
  2. Kirjaudu seuraavaksi Club Shoppiin omalla käyttäjätunnuksella ja seuran koodilla (00080SJ).
  3. Club Shopissa avautuu "My account" sivu, josta voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa.
  4. Ylhäällä vasemmalla puolella löytyy "kaikki tuotteet/tuotteet" Klikkaa siitä niin pääset seuran tuotesivulle, josta voit valita paidan, koon ja määrät ja pääset maksamaan tuotteen/tuotteet.
  5. "Maksa tilauksesi" -kohdassa voit valita maksutavan, joita on Klarna, verkkomaksu tai luottokortti.
  6. Kun olet maksanut niin saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Club Shop järjestelmässä tuotteet pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
  7. Seuran tuotteet ovat valmiina heinäkuun puolen välin aikaan ja lähetetty seuralle. Tästä tiedotetaan tarkemmin tilaajia.

Tee tilauksesi ke 3.6. mennessä. Kauppa sulkeutuu KE 3.6. klo 23.59.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa piggapakkala(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.