Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Hiihto­suunnis­tuksen tupla­sprintti 2023

Tapahtuman ajankohta:

Tuplasprintit saatu päätökseen ja kilpailukeskus hiljenee. Suuri kiitos kaikille osallistujille ja talkoolaisille hienosta tapahtumasta!

Voitte antaa palautetta kilpailuista ja jättää terveisiä järjestäjille tästä.

Kuvia: Tapani Huovila

Löytötavaraa: punaiset rukkaset (ota yhteyttä Misaan 0440244269)

Tulokset
Tulokset ap, väliajat ap, AM-tulokset, tulokset ip, väliajat ip, yhteistulokset.
Reittihärvelit: aamupäivä, iltapäivä
Online-tulokset
GPS-seuranta (D/H21)
GPS-seurattavat (D/H21)


Kaksi sprinttiä samana päivänä! Suunta Jyväskylä järjestää S-JKL Tuplasprintin Tikkakosken Länsirannassa lauantaina 11.3.2023. Aamupäivän kilpailu on samalla myös Keski-Suomen aluemestaruuskilpailu ja aamupäivällä on myös mahdollisuus kokeilla lajia kuntosuunnistuksessa.

Lähtöajat
Sarjoittain
Seuroittain
Minuuttilista aamupäivä, iltapäivä

Kisainfot
Kilpailuohje
Ratamestariryhmän- ja valvojan lausunto
Kilpailukeskuskartta
Kilpailukutsu
Kuntosuunnistus
Ratamestarin mietteitä
Maastokuvia

Kilpailun johtajan terveiset 21.2.2023

10 vuotta on kulunut edellisistä hiihtosuunnistuskilpailuista Jyväskylässä, joten onkin jo korkea aika uusien kisojen. Vuonna 2013 kilpailtiin Vesalassa sprinttiä ja keskimatkaa samana päivänä aurinkoisen talvisissa olosuhteissa. Jatkamme tuplakisan perinnettä, mutta tänä vuonna vuorossa on kaksi sprinttiä. Luvassa on siis taas haasteita ja hauskuuksia kaksin verroin samana päivänä. Kilpailualueena toimii Tikkakosken Länsiranta, jossa edellisen kerran on hiihtosuunnistettu yli 25 vuotta sitten. Kuntolatuverkosto ja hyväpohjainen kangas tarjoavat erinomaiset puitteet sähäköille sprinteille. Pelkkää kangasta ei toki ole luvassa, vaan myös muun tyyppisestä maastosta päästään päivän aikana nautiskelemaan. Aamupäivän kilpailussa kilpaillaan lisäksi Keski-Suomen aluemestaruuksista, joten himoittua metson koristamaa arvometallia on taas kerran jaossa. Kuntosarjassa kaikki pääsevät nauttimaan vauhdikkaasta lajista rennommalla otteella, ja se tarjoaa samalla erinomaisen mahdollisuuden kokeilla lajia, jos karttatelinettä ei vielä turhan monesti ole päälle tullut puettua. Tällä hetkellä olosuhteet hiihtosuunnistuskisoille Jyväskylässä ovat loistavat, ja kilpailujen valmistelut ovat päässeet hyvin käytiin, joten ei kun ilmoittautumaan kisoihin.

Tervetuloa siis hisuttamaan Jyväskylään lauantaina 11.3.

Misa Tuomala

Yhteistyössä