Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Valvojan lausunto

Tämänvuotinen Jyvässprintti tarjoaa erinomaisen valmistautumisharjoituksen ensi kevään SM-sprinttiin niin urheilijoille kuin kilpailuorganisaatiollekin. Ratamestariryhmän toiminta on kokeneissa käsissä ja roolitus vastaa siinäkin jo ensi vuotta. Sekä aamupäivän että iltapäivän kilpailussa tarjotaan täysipainoista sprinttisuunnistusta k-pisteeltä maaliin. Molemmat kilpailut käydään erillisillä ja kohtuullisen pienillä, mutta erinomaisesti lajiin sopivilla alueilla täysin rakennetussa ympäristössä.

Kartta on Topi Syrjäläisen laadukasta työtä ja kuvaukseltaan tarkka. Varttuneimpien sarjoissa käytetään mittakaavaa 1:3000, joka on erittäin selkeälukuinen. Radat tulevat erottelemaan parhaat sprinttisuunnistajat koettelemalla sekä reitinvalintojen hahmottamista ja tarjoten mahdollisuuden myös fysiikan hyödyntämiseen.

Vilkasliikenteisimmät tiet on ylitettävä karttaan merkityistä kohdista. Maastossa on myös muita kiellettyjä alueita ja tonttialueita, joista vaikeimmin hahmotettavat on merkitty maastoon selkeyden vuoksi nauhoituksella. Rasteja on maastossa erittäin lähekkäin. Malttia, tarkkuutta ja rehtiä kilpailuasennetta toivottaen

Kilpailun valvoja

Vesa Taanila

Ikaalisten Nouseva-Voima