Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Tapahtumakutsu

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Kilpasarjat:

Kultakompassi-cup: H14D14 (Eritasoisia reitinvalintoja)
Hopeakompassi-cup: H12, H12TRD12, D12TR (Helpot radat)
Pronssikompassi-cup 10v: H10, H10RRD10, D10RR (Erittäin helpot radat)
Pronssikompassi-cup 8v: H8RR, D8RR (Erittäin helpot radat)

Lisäksi sarjat: H15-20 , D 15-20 ( Eritasoisia reitinvalintoja)

Avoimet sarjat: RR Avoin, TR Avoin, 12 Avoin, 14 Avoin

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Avoimet sarjat:  Mahdollista suunnistaa iästä riippumatta minkä tahansa kilparadan vapailla lähtöajoilla. Radan voi kiertää yksin tai yhdessä toisen kanssa. Osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä. Ei cup-pisteytystä. Halutessaan voi ottaa Emit-ajanotolla ajan, mutta ilman aikaakin voi osallistua.

Cup-pistelaskujärjestelmä:  Kompassi-cup pistejärjestelmä | (suunnistusliitto.fi)

Maasto: Kaupungin ulkoilualue, jossa runsaasti eritasoisia polkuja ja ulkoilureittejä. Maasto on lapsille turvallinen ja mukava suunnistusalue, joka sisältää paljon selkeitä ja johdattelevia maastokohteita. Maasto on hyväpohjaista kangasmaastoa, jossa kulkukelpoisuus on hyvä.

Matkat: Keskimatkat

Ilmoittautuminen: Kilpasarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti SSL:n IRMA-palvelun kautta Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 05.06.2024  kello 23.59 mennessä. 

Avoin -sarjoihin voi osallistua myös ilman kilpailulisenssiä, jolloin ilmoittautuminen paikan päällä Tapahtuman infoon.

Osanottomaksut: Kilpasarjat 10 €/hlö. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa.   Avoimet-sarjat 10 €  maksetaan käteisellä tai mobilepay  (91434)  “Suunta Jyväskylä / info”   paikan päällä.

Leimaustapa: Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin maksu 2 € ja nouto infosta. Emit-numeron muutos infossa 2 €.

Lähtö: Lähdöt alkaen klo 17.30. Matkaa tapahtumakeskuksesta lähtöön on n. 900 m. Lähtölista julkaistaan 9.6.24.

Kilpailuohje: Alustava kilpailuohje julkaistaan tapahtumasivuilla

Kartta: Suunnistuskartta mittakaava 1:7500, 2021, tulostuskoko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus: Saapuminen kisakeskukseen lännestä, opastus alkaa Tikkakoskentien 425  ja Koulukadun risteyksestä.  Omatoiminen paikoitus on Tikkakosken yhtenäiskoulun P-alueet, osoitteessa Koulukatu 10, 41160 Tikkakoski. P-alueet sijaitsevat  Luonetjärven koulun, Tikkakosken liikuntahallin ja Tikkakosken yhtenäiskoulun merkatuilla pysäköintipaikoilla. Paikoituksesta matkaa kilpailukeskuksen 600-900 m.

Toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja: Markus Oksanen, markus0405001362@gmail.com

Valvoja: Jarmo Puttonen

Ratamestari: Jarmo Puttonen, jake.puttonen@gmail.com, 040 516 9928 

Tulospalvelu: Jani Kurhinen

Info: Satu Hietala

Tuomarineuvosto: Jarmo Puttonen

Kompassi-tapahtumat ovat Suomen Suunnistusliiton alle 14-vuotiaiden lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumatuote. Lisätietoa:

Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

Alueelliset Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

O-Skills.fi - Kilpailusarjat