Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kinkoriutan keskimatka 19.5.2018

Jyväskylässä tarjolla taas SM-formaatin keskimatkaa, tulevien 2020 SM-kisojen tyyppimaastossa

Suunta Jyväskylä tarjoaa jälleen keväällä jo perinteistä kahden keskimatkan kisapakettia hienoissa Päijänteen rantamaastoissa. Tällä kertaa osanottajat voivat valmistautua paitsi kuluvan suunnistuskauden SM-keskimatkaan samalla kisaformaatilla, myös jo horisontissa siintävään, Suunta Jyväskylälle myönnettyyn vuoden 2020 SM-keskimatkaan samantyyppisessä maastossa.

Kilpailu järjestetään kaupungin kupeessa Jyväskylän Kinkomaan alueella. Alueella on suunnistettu kansallisissa kilpailuissa edellisen kerran v. 2004, minkä jälkeen alue on ollut iltarastikäytössä. Nyt suunnistuksellisesti haastava ja keskisuomalaiseksi varsin hyväkulkuinen alue on kokonaan uudelleenkartoitettu Timo Joensuun tunnetulla taidolla ja tyylillä. Hieno suunnistusmaasto tulee näyttäytymään suunnistajille aivan uudessa valossa, samaan tapaan kuin Touruvuori viime kesänä. Viimevuotiseen tapaan myös kuntosuunnistajat pääsevät kansallisten rasteille mittailemaan taitojaan tai ihan vain nautiskelemaan hienosta maastosta ja uudesta kartasta keskimatkan tyyppisillä kuntorasteilla kisan aikana.

Suunta Jyväskylä testailee ja ajaa sisään kisassa jo tulevan SM-keskimatkan organisaatiota ja toimintoja. Kilpailunjohtajana kisajärjestelyjen lankoja pitelee käsissään Hannu Korhonen ja ratasuunnittelusta vastaa viime vuosien seuran maastokisoista tuttu parivaljakko Itkonen-Klemettinen. Valvojana toimii Tuomo Marttinen Itä-Päijänteen Rastista.

Tervetuloa suunnistamaan Päijänteen rannoille, kaupungin kainaloon!