Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Patikkapolun polkujuoksu

Tapahtuman ajankohta:

Tulokset


Patikkapolun polkujuoksu tiistaina 10.8. klo 18 sopii kaikille polkujuoksun keltanokista karaistuneisiin pihkaniskoihin. 6km reitillä on tarjolla sekä nopeaa hiekkatietä, että teknistä polkua. Reittinä käytetään Ladun Majan uutta patikkapolkua. Reittimerkinnät siis löytyy jo maastosta ja reittiin on helppo tutustua etukäteen. Järjestäjinä Suunta Jyväskylä ja Jyväskylän Latu.

Matka
6km

Sarjat
Miehet, naiset, kunto

Palkinnot
Miesten ja naisten voittajat palkitaan pehmeällä sekä maistuvalla. Kuntosarjassa palkinto arvotaan.

Osanottomaksu
10€ (S-JKL ja Jyväskylän Ladun jäsenet 6€)

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumislomakkeen kautta ennakkoon ma 9.8. klo 24 mennessä tai paikan päällä klo 17.30 mennessä.

Maksu Suunta Jyväskylän tilille IBAN FI16 1581 3000 0296 28. Viestikenttään osallistujan nimi. Paikan päällä mahdollista maksaa käteisellä tai erilaisilla etuseteleillä (tyky, virike, edenred) sekä mobilepaylla.

Mobilepay maksulinkki 10€
Mobilepay maksulinkki 6€ (S-JKL ja Jyväskylän Ladun jäsenet)

Toiminta tapahtumapaikalla
Osanottajien suositellaan saapuvan kilpailupaikalle hyvissä ajoin. Tällöin aikaa jää ilmoittautumiselle, kilpailunumeron hakemiselle ja alkuverryttelylle. Tapahtumapaikalla ilmoittautuminen on mahdollista kello 17:30 asti. Kaikki sarjat lähtevät matkaan samassa yhteislähdössä kello 18.00.

Reitti
Lähtö ja maali Ladun majalla. Kiertosuunta myötäpäivään. Reitistä on n. puolet hiekkatietä ja puolet polkua. Reitti on merkitty patikkapolun sinisillä tolpilla sekä punavalkoisilla nauhoilla. Isoimmista risteyksistä löytyy myös reittikartat.

Kuvia reitin varrelta