Sprintticup 1, Mattilanniemi

Tapahtuman ajankohta:

Tulokset Väliajat A: Kartta Analyysi B: Kartta Analyysi

Tämänvuotinen sprintticup pyörähtää käyntiin sunnuntaina 22.1. Lähdöt Ruusupuistosta. Parkkitilaa löytyy rajallisesti viereiseltä parkkipaikalta.

Tarjolla on kaksi lyhyehköä sprinttirataa. Lähdöt omaan tahtiin klo 10-12. Kartan saa lähtöhetkellä. Emit-leimaus. Rastimääritteet on painettu karttaan, mutta myös irralliset määritteet ovat saatavilla. Molemmilla radoilla on muutamia tienylityksiä, olkaa varovaisia!

Huom! Nykyaikaisessa sprinttisuunnistuksessa on muodissa ns. tekoaidat, joilla suunnistustehtävistä saadaan vaativampia. Sprintticupin järjestelykoneisto ei halua ainoastaan pysyä muodin mukana, vaan toimia suunnannäyttäjänä. Niinpä tällä kertaa molemmilla radoilla on mielikuvitustekoaitoja. Karttaan ne on merkattu kahdella kulku kielletty –symbolilla, joiden välissä on kielletty alue –merkkiä (katso esimerkki alla olevasta kuvasta). Maastossa aitoja ei siis ole – muuta kuin suunnistajien mielikuvissa. Olkaa tarkkoina ja välttäkää kiellettyjä kulkureittejä, sillä oikomiset havaitaan väliajoista ja oikoneet hylätään armotta. Muistakaa myös muut sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet. Järven jäällä juokseminen on kielletty.

Osallistumismaksu 5€/rata, S-JKL jäsenet 2.5€. S-JKL:n alle 16 vuotiaat jäsenet ilmaiseksi ja muiden seurojen alle 16 vuotiaat 5€/rata.

Tervetuloa!