Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Sprintticup 3, Kukkumäki

Tapahtuman ajankohta:

Järjestelykomitea

Ratamestari, lähdön toimitsija: Teemu Katajisto
Tulokset, maalin toimitsija: Asko Senttula

Radat

Rata A: 2110m, 8 rastia
Rata B: 2200m, 7 rastia

Radat mitattu linnutietä, optimireitit n. 3.2 - 3.5km. Ratojen noususummat on n. 70m, joten myös reisilihakset aivojen lisäksi kannattaa verytellä lämpimiksi.

Lähdöt

Klo 10-12 välisenä aikana. Huom! Maali suljetaan klo 12, joten ennakoi lähtöaikasi sen mukaan.

Ratamestarin lausunto ja kilpailuohjeet

Sprintticupin kolmas osakilpailu käydään keskussairaalan lähimaastoissa Kukkumäen kartalla. Kartan koko on A4 ja mittakaava 1:5000. Kartta on Antti Haapasalon käsialaa ja kilpailualueen osalta päivitetty, joten uusimmat työmaa-aitaviritykset ja vähän muutakin uutta löytyy kartalta. 

Sairaalan alueella on siis työmaa-alueita, jotka on osin aidattuja ja osin aitaamattomia. Aitaamattomat työmaa-alueet on merkitty karttaan kielletyn alueen viivoituksella ja niille meneminen on ehdottomasti kielletty. Myös keskussairaalan pääsisäänkäynnin edusta ja ambulanssien lähtöalue on kiellettyä aluetta, ja keskussairaalan edustan saa ylittää vain merkittyjä ylityskohtia (suojateitä) käyttäen. Huomioikaa myös sairaalan ympäristössä liikkuvat hälytysajoneuvot ja muut teillä ja kulkuväylillä liikkujat.

Rastimääritteet on kartassa ja lisäksi irralliset määritteet on saatavilla lähdössä. Ota siis mukaan rastimääritekotelo tms. Kartta ojennetaan kilpailijalle lähtöleimauksen jälkeen, joten reitinvalintoja ei voi miettiä ennen starttia. Ota mukaan oma karttamuovi, järjestäjät hoitavat kartan sujauttamisen muovin sisään. Kilpailu tapahtuu kahden tunnin aikana iltarastityyliin. Voit siis valita lyhyen tai pitkän palautuksen kahden startin välillä, kunhan ehdit maaliin ennen sen sulkeutumista.

Kilpailukeskus ja lähtöpaikka

Kilpailukeskus, autoparkki, osanottomaksujen maksaminen ja emitien purku sijaitsee Hippoksella Monitoimitalon eteläisellä parkkipaikalla. Lähtö ja maali sijaitsevat Keskussairaalantien eteläpuolella. Kumpaankaan paikkaan ei ole erillisiä opastuksia.

Kilpailukeskuksen sijaintiLähtö

Tervetuloa!

Teemu