Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
17.03.2020

Ennakkotietoa koronaviruksen aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä

Koronavirus aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä myös Suunta Jyväskylän toimintaan. Suunnistusliitto suosittaa jäsenseurojaan olemaan järjestämättä yleisiä kuntosuunnistustapahtumia 30.4.2020 saakka. Metsä on kuitenkin turvallinen paikka myös koronan aikana, joten kuntorastikausi alkaa Jyväskylässä omatoimisuunnistuksena.

  • Omatoimi-kuntorastit järjestetään kalenterin mukaisesti 2.4. alkaen. Ratatiedot tulevat kuntorastisivuille tuttuun tapaan ennen tapahtumaa.
  • Rastiliput ja/tai kuitunauha ovat maastossa torstaista tiistaihin. Radoilla ei ole emit-leimasimia eikä niin ollen ajanottoa.
  • Osallistumismaksu on 5 € seuran ulkopuolisilta, Suunta Jyväskylän jäsenille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta tulostettavaksi. Sarja- ja kausikorteilla maksavat sekä seuran jäsenet tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.
  • Tarkemmat tilaus- ja toimintaohjeet annetaan ennen kauden alkua.

Toimimme viranomaisten määräysten ja Suunnistusliiton ohjeiden mukaan. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa nettisivujamme.

Kuntorastien lisäksi myös viikottaiset taitoharjoitukset on jo polkaistu käyntiin. Taitoharjoitukset vedetään kuntorastien tyyliin itsepalveluna. Jäsenille harjoitukset ovat ilmaisia ja seuran ulkopuoliset voivat ostaa käyttöoikeuden kaikkien kevään treenien karttatiedostoihin 25 €:lla. Yksittäisen kartan hinta on 5 €. Taitoharjoituksia lisätään treenipankkiin kevään mittaan noin kerran viikossa. Tiedustelut taitoharjoituksista Paulilta (leinonen.pauli[at]gmail.com) tai Laurilta (lauri.pohjola[at]iki.fi).

Ja toki kannattaa muistaa myös seuramme MOBO-radat jotka ovat edelleen normaalisti käytössä. Lumet alkaa olla sulat useamman MOBO-radan maastossa.

Mukavia ulkoiluhetkiä poikkeusoloista huolimatta!