Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
29.03.2022

Ilmoittautumiset Jukola-kouluun ja Hippo-suunnistus­kouluun avoinna

Aikuisille suunnattu suunnistuskoulu Jukola-koulu sekä lasten ja nuorten Hippo-suunnistuskoulu pyörähtävät jälleen käyntiin myöhemmin keväällä. Ilmoittautuminen molempiin on nyt avoinna myClubissa. Lumet sulaa vauhdilla joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Jukola-koulu on aikuisille suunnattu suunnistuskoulu, jonka tavoitteena on luoda ja täydentää suunnistuksen perusvalmiuksia. Nimensä mukaisesti se pyrkii antamaan eväitä myös mahdollisesti ensimmäiseen Jukolan viestiinsä osallistuvalle kuntosuunnistajalle selvitä haasteesta, mutta Jukola-kouluun ovat erittäin tervetulleita myös ne kuntosuunnistuksesta kiinnostuneet aikuiset, jotka eivät ole aikeissa kisailla lajissa.

Hippo-suunnistuskoulussa on monipuolista suunnistuksellista toimintaa 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille perheineen. Toiminnan tavoitteena on suunnistustaidon kehittäminen sekä tarjota lapsille ja nuorille elämyksiä, haasteita, kavereita ja luontokokemuksia. Harjoitukset ovat Jyväskylässä ja Jyväskylän lähiseudulla. Harjoituspaikat näet kauden suunnistuskouluohjelmasta. Huom! Kannatta ilmoittautua ajoissa sillä maksut nousevat toukokuun alun jälkeen.