Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
29.03.2021

Kuntorastikausi käyntiin omatoimirastien muodossa

Suunta Jyväskylän kuntosuunnistuskausi 2021 alkaa 1.4. sprinttisuunnistuksella Mattilanniemessä. Suunnistusliiton ja aluehallintovirastojen ohjeiden mukaan kuntosuunnistukset pidetään ainakin huhtikuun ajan koronapandemiasta johtuen omatoimirasteina. Seuran kuntorastisivujen kalenterista näet tapahtumien tarkemmat kuvaukset, mm. sijainnin ja ratapituudet.

Omatoimirasteilla karttamaksu on 5 € / osallistuja, seuran alle 16-vuotiaat jäsenet suunnistavat ilmaiseksi. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kalenterin tapahtumasivulla olevan linkin kautta itse tulostettavaksi. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikunta- ja kulttuurietuvaihtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan kyseisen tapahtuman sivulta ilman Rastilippu-palvelua. (Piikkilistojen osalta näkyvät valinnassa vain sellaiset, jotka tarjoavat henkilökunnalleen myös omatoimirastit.). Sarjalippuja ja kausikortteja voit ostaa seuran sivuilta löytyvästä palvelusta, myös näitä kortteja ja lippuja voit käyttää jo omatoimirasteilla. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Viime vuoden vastaavan järjestelyn aikana esiintyi jonkin verran väärinkäytöksiä karttojen tilaus- ja maksutapahtumassa. Toivomme, että kaikki suorittavat maksun ja tulostavat karttoja maksua vastaavan määrän. Mikäli vilppiä edelleen ilmenee, joudumme valitettavasti muuttamaan tilauskäytäntöjä.

Omatoimirasteilla on rastipisteissä rastilippu ja kreppinauha, myös lähtö- ja maalipisteet on merkitty samoin. Liput ovat paikoillaan noin viikon ajan ja nauhat jäävät paikoilleen pidempään. Radat voi käydä kiertämässä oman aikataulun mukaisesti.

Suunnistajan Kaupan myyntiauton paikallaolo näkyy kuntosuunnistuskalenterista. Ensimmäisessä tapahtumassa 1.4.2021 Suunnistajan Kauppa on paikalla klo 17-19 välisen ajan.

Kuntosuunnistusohjeistusta päivitetään tarvittaessa terveysturvallisuustilanteen mukaan. Viimeisimmät ohjeet löytyvät aina seuran sivuilta.

Antoisaa alkavaa suunnistuskautta toivottaa

Suunta Jyväskylä