Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
27.05.2021

Kuntorastitapahtumat alkavat Laajavuoressa 27.5.

Koronaepidemia näyttää lieventymisen merkkejä ja voimme aloittaa 'normaalin' kuntosuunnistuskauden toukokuun viimeisestä tapahtumasta alkaen. Toki seuraamme tarkasti epidemian kulkua ja rajoitussuosituksia ja muutamme toimintaamme tarvittaessa.

27.5. 2021 on siis ensimmäinen normaali kuntosuunnistustapahtuma tällä kaudella, ja siitä jatkamme kuntorastikalenterin mukaisesti. Samalla kertaa avataan myös Firmaliiga, jossa kisataan kaikkiaan kuusi osakilpailua. Suunnistamaan pääsee klo 17.00–18.30 välisenä aikana, ja kartan voi ostaa paikan päältä usealla eri maksutavalla, uusimpana Mobile Pay. Mikäli olet ostanut kevään aikana kausikortin tai sarjalippuja, voit lunastaa niiden paperiversiot kuntorasteilta. Mikäli olet käyttänyt sarjalippuja omatoimirasteilla alkukauden aikana, saat jäljellä olevat paperiset versiot mukaasi. Huomioi kuitenkin, että paperisia versioita ei voi jatkossa käyttää omatoimirasteilla. Voit myös jatkaa käyttöä ns. sähköisesti, jolloin järjestäjä kirjaa käyttösi listalle ja se päivitetään sähköiseen listaan.

Normaalitapahtuman kartan hinta on aikuisilta 7 € (S-JKL:n jäseniltä 6 €) ja alle 18-vuotiailta 3 € (seuran nuoret suunnistavat ilmaiseksi). Tarkempi hinnasto löytyy tästä. Rastilippu-palvelussa näkyy kaksi tapahtumaa, toinen on varsinainen tapahtuma ja toinen omatoimirastit, jotka on mahdollista kiertää varsinaista tapahtumapäivää seuraavasta päivästä alkaen seuraavan viikon keskiviikkoon klo 20 asti. Mikäli ilmoittaudut Rastilipun kautta, ole tarkkana, kumpaa tapahtumaa käytät.

Jos olet tulossa kuntorasteille ensimmäisiä kertoja, kannattaa lukaista toimintaohjeetKuntorastitoimitsijat toki vastaavat kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin paikan päälläkin.

Huomioithan, että Laajavuoressa on 27.5. kaksi suunnistustapahtumaa, Suunta Jyväskylän kuntorastit ja Keski-Suomen nuorille suunnistajille tarkoitettu KompassiCupin toinen tapahtumailta. Kuntorastien keskus on Laajavuoren P-paikan pohjoispäässä ja KompassiCupin keskus alueen eteläosassa Laajavuoren kesäteatterilla.

P.s. Jos emit-kortti on hyytynyt talven aikana, uuden saa hankittua näppärästi Suunnistajan Kaupan myyntiautosta, joka on paikalla Laajavuoressa 27.5. klo 17-19.

Vältetään ruuhkaa rasteilla ja pidetään turvavälit!