Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
01.02.2021

Kuntosuunnistuksen järjestelyilta 18.2.2021

Tapahtuman ajankohta:

Suunta Jyväskylä julkaisee piakkoin ensi kauden kuntosunnistuskalenterin. Kuntosuunnistukset alkavat huhtikuun alusta ja kestävät syyskuun loppuun. Huhtikuussa suunnistetaan sprintti-tyyppisesti, maastoon päästään toukokuun alusta. Tapahtumat ovat torstai-iltaisin lukuun ottamatta syyskuuta, jolloin siirrytään lauantaille ja päiväsaikaan. Kuntosuunnistukset järjestetään covid-19 tilanteen mukaan sopeutetulla tavalla, näistäkin keskustellaan tässä ilmoituksessa mainitussa kokouksessa.

Järjestämme kalenterin julkaisu- ja järjestäjien kiinnitystilaisuuden 18.2.2021 klo 17 alkaen teams-kokouksena. Tilaisuudessa keskustellaan kalenterista, kuntosuunnistustapahtumiin liittyvistä asioista ja pyritään kiinnittämään tapahtumille järjestäjät. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kuntosuunnistustapahtuman järjestelyihin, tule kokoukseen mukaan netin kautta. Mikäli et pysty osallistumaan, mutta haluat olla mukana auttamassa järjestelyjä, ole yhteydessä Jari Syväseen 040-5633814, jarisyvanen7(at)gmail.com

Kuntosuunnistuksen järjestelyihin tarvitaan tapahtumasta kokonaisvastuun ottavia henkilöitä sekä jollekin (yhdelle tai usealle) seuraavista osa-alueista osallistuvia henkilöitä: Ratamestarina toimiminen, rastien vienti, rastien haku, kartan myynti, tulospalvelu, pysäköinnin ohjaus, opasteiden asettaminen.

Tule mukaan kokoukseen kuulemaan lisää ja myös osallistumaan järjestelyissä Keski-Suomen suurempien kuntosuunnistustapahtumien järjestelyissä ja sitä kautta olemaan mukana tukemassa Suunta Jyväskylän työtä keskisuomalaisen suunnistuksen hyväksi.

Kuntosuunnistustapahtumista saatava tuotto on tärkeä seuran toiminnan kannalta. Järjestelyihin osallistuvat palkitaan kauden jälkeen esim. kuntosuunnistuksen sarja- tai kausikorteilla, jotka ovat voimassa seuraavalle kaudelle. Kokouksessa keskustelemme myös muista palkitsemisvaihtoehdoista ja voit ehdottaa sopivampaa palkitsemismenettelyä.

Tervetuloa valitsemaan itsellesi sopiva kuntosuunnistustapahtuma järjestettäväksi, ilmoittautumaan järjestäjäpooliin tai vain keskustelemaan kuntosuunnistuksesta.