Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Leimaus 2021

Bussilla tultiin Jyväskylästä Vuokatinhovin mökeille. Siitä mentiin heti ekaan harjoitukseen, joka oli sprinttisuunnistusta lomamökkien kupeessa. Mökit olivat identtisiä, joten tarkkana piti olla.

Ruokailuun oli 800 metriä matkaa yhteen suuntaan + harjoituksiin noin 1 kilometri, joten joka päivä piti kävellä noin 10 kilometriä siirtymää.

Toinen harjoitus oli illalla ja se juostiin hienossa kangasmetsässä. Lomamökissä oli paljon hienouksia kuten TV, sauna, pesukone ja kuivausrumpu. Sängyt olivat tosi pehmeitä ja lomamökki oli tosi iso.

Kolmas harjoitus oli hyvä, koska se oli suoraa suunnistusta ja koska siellä oli kohteita, jotka pysäyttää, jos menee ohi rastin.

Neljäs harjoitus oli rogaining - harjoitus eli yhdestä rastista saa tietyn määrän pisteitä. Kauemmista rastista saa enemmän pisteitä ja lähimmistä rasteista vähemmän pisteitä.

Viides harjoitus oli Vuokatinvaaran rinteissä. Vuokatinvaaran päälle mentiin tuolihissillä. Se oli kivaa. Tuolihissistä ja Vuokatinvaarasta oli hienot näköalat, joista näkee kymmeniä kilometrejä eteenpäin.

Kuudes harjoitus sijaitsi ampumaradalla. Siellä oli 9 eri lyhyttä viuhkarataa.

Seitsemäs harjoitus oli leirikisa. Reitit olivat pitkiä ja rasteja oli tosi paljon. Siellä oli paljon ylä- ja alamäkeä sekä vauhti oli kovaa. Hieno maasto.

Tarjolla oli myös oheisohjelmaa. Vaihtoehtoina oli : parkoursuunnistus, afrikantähtisuunnistus, pyöräsuunnistus, tarkkuussuunnistus, forfun-rata, all sports frisbeegolfkisa, melonta, suppailu, soutu sekä uinti. Leimausleiristä jäi hyvä fiilis ja kivaa oli. Nippu karttoja jäi kotiin tutkittavaksi.

- Reima