Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Leimaus-leiri 2023

Leimaus-leiri järjestetään Tampereella 5.-8.6.2023. Leirille ilmoittaudutaan itse Suomisportissa 12.2. mennessä. Keskitetyt ilmoittautumiset seuran toimesta eivät ole mahdollisia. Leiripassi (170€ lapset ja 145€ aikuiset) on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu leirille mukaan myös oman seuran myClubin kautta. Näin myös seura saa tiedon ilmoittautuneista majoitusten ja kyytien vuoksi sekä saamme mukaan sopivan määrän aikuisia.

Leiripassi sisältää harjoitukset, oheisohjelmat, julkisella liikenteellä kulkemisen ja ruokailut. Leiri huipentuu torstaina leiriviestiin.

Majoitusvaraukset tehdään vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ne tehdään keskitetysti seuran toimesta. Hotellimajoitusten hintahaarukka on 140-182€/hlö/3yö/2-3hh.

Suunta Jyväskylä tukee oman seuran ohjaajien ja leiriläisten auttamalla majoituskustannuksissa (tukisumma määräytyy lähtijöiden mukaan, 40€-70€/leiriläinen). Aikuisten majoitushinnan tiedustelut suoraan Sadulta. Hintaan vaikuttavat mm. lähtevien aikuisten määrä ja onko aikuinen suunnistuskouluohjaaja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen (Suomisport) Leimauksen sivuilta.
Muista ilmoittautua myös myClubissa!

Leimausterveisin, Satu Hietala, 040-5755376