Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Tapahtumakutsu

Keski-Suomen Kompassi-cup 5. osakilpailu. Jyväskylä, Laajavuori 03.08.2022

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Kilpasarjat:

Kultakompassi-cup: H14D14 (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille)
Hopeakompassi-cup: H12, H12TRD12, D12TR (Helpot radat)
Pronssikompassi-cup 10v: H10, H10RRD10, D10RR (Erittäin helpot radat)
Pronssikompassi-cup 8v: H8RR, D8RR (Erittäin helpot radat)

Lisäksi D16 ja H16 -sarjoille helpot radat.

RR = rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR = tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

SS = saattajasarja: Voit suunnistaa kaverin / vanhempien kanssa minkä tahansa kilparadan omaan tahtiin kilpasarjojen jälkeen.

Cup-pistelaskujärjestelmä: Kilpailusarjoja on 12, mutta cup-pisteet lasketaan 8 sarjassa, koska suorien ja viitoitettujen ratojen pisteet yhdistetään. Hopeakompassi-ikäisissä 12 ja 12TR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja TR-radan maksimipisteet 5. Pronssikompassi-ikäisissä 10 ja 10RR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja RR-radan maksimipisteet 8. Kaikki osallistujat saavat aina vähintään yhden pisteen, oli suoritus hyväksytty tai hylätty. Tarkempi kuvaus pistelaskusta.

Maasto: Maasto runsas polkuinen ulkoilualue, jossa kaikilla radoilla korkeuseroa noin 40 metriä. Levein ulkoilureitti on kuvattu karttaan ruskean autotien symbolilla ja kaikki radat ylittävät sen useasti. Autoja ei tarvitse pelätä, sillä niitä ei liiku kisa-alueella. Lapsille turvallinen ja mukava suunnistusalue, joka sisältää paljon selkeitä ja johdattelevia maastokohteita. Kulkukelpoisuus on hyvä.

Matkat: Keskimatkat

Ilmoittautuminen: Kilpasarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti SSL:n IRMA-palvelun kautta Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 01.08.2022  kello 24.00 mennessä.

Osanottomaksut: Kilpasarjat 10 €/hlö. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa. Paikalla saattajasarja 10 €/yhdessä kulkeva ryhmä maksetaan käteisellä tai mobilepay (87685) kommentilla “kompassi cup”

Leimaustapa: Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin maksu 2 € ja nouto infosta. Emit-numeron muutos infossa 2 €.

Lähtö: Lähdöt alkaen klo 10.30. Matkaa tapahtumakeskuksesta lähtöön on n. 200 m.

Kilpailuohje: Alustava kilpailuohje julkaistaan tapahtumasivuilla.

Kartta: Suunnistuskartta mittakaava 1:7500, 2021, tulostekoko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus: Kilpailukeskuksen osoite: Laajavuoren hiihtostadion, Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä Paikoitus kilpailukeskuksen tuntumassa enintään 300 m kilpailukeskuksesta (Hiihtostadionin parkkipaikka tai Scandic Laajavuori parkki).

Toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja Markus Oksanen, markus0405001362@gmail.com, 040 500 1362
Valvoja Kari Kallio
Ratamestari Jarmo Puttonen, jake.puttonen@gmail.com, 040 516 9928 
Tulospalvelu Jani Kurhinen / Kari Kallio
Info Satu Hietala
Tuomarineuvosto Pauli Leinonen

Kompassi-tapahtumat ovat Suomen Suunnistusliiton alle 14-vuotiaiden lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumatuote. Lisätietoa:

Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

Alueelliset Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)