Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
08.08.2019

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskilpailut

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskilpailut järjestetään Keuruulla 30.-31.8.2019. Oppilas edustaa sitä kuntaa tai sen kunnan joukkuetta, jossa hän käy koulua. Yläikäraja on 20 v.

Kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy ma 19.8.

Kisoihin on tarkoitus mennä bussilla pe 30.8. Lähdemme takaisin Jyväskylään kisojen päätyttyä. Jos joku pääsee klo 16.30 alkavaan palkintojenjakoon, niin varmasti saamme vanhempien kesken sovittua ketkä tulevat omalla autolla ja tuovat palkittavat kotiin. Bussin ei kuitenkaan kannata jäädä odottamaan palkintojenjakoa.

Lauantain viestiin saadaan varmasti meistä vanhemmista kuljettajia. Moni kuitenkin haluaa tulla katsomaan viestiä, koska kisat järjestetään niin lähellä.

Kaupunki ei valitettavasti maksa osanottomaksuja eikä ruokia. Ne jäävät jokaisen itse kustannettaviksi. Koululta voi kysyä, voiko koulu osallistua kustannuksiin. Perjantaiksi ja lauantaiksi riittänee lounas omien eväiden lisäksi. Lounas tarjoillaan kilpailukeskuksessa ja sen voi maksaa paikan päällä 11e.

Allekirjoittanut ilmoittaa järjestäjien kilpailusivuston kautta kaikki yhdessä HENKILÖKOHTAISEEN KILPAILUUN. Hoidan myös VIESTIJOUKKUEIDEN ilmoittautumiset. Lähtökohtaisesti kaikille halukkaille yritetään järjestää paikka viestikilpailuun.

Huoltajat ovat tervetulleita mukaan!

Suunta Jyväskylä maksaa väliaikaisesti kaikkien ruokailut ja kilpailumaksut ja LASKUTTAA NE ENNEN KILPAILUA kaikilta.

ILMOITA MA 19.8. mennessä sähköpostitse ( jussi.hietala (at) jkl.fi ) kilpailijan:

NIMI:
SARJA:
EMIT:
VIESTIHALUKKUUS (kyllä/ei):
TARVITSEEKO KILPAILIJA BUSSIKYYTIÄ PERJANTAINA 30.8.:
TULEEKO HUOLTAJA MUKAAN BUSSIKYYDILLÄ PERJANTAINA 30.8.:
PÄÄSEEKÖ HUOLTAJA LAUANTAINA VIESTIIN OMALLA AUTOLLA:
MONTAKO PAIKKAA ON VAPAANA AUTOSSA LAUANTAIN VIESTIIN:
HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT (NIMI, PUHELIN, SÄHKÖPOSTI):

Kilpailun nettisivut.

Hinnat:
Henkilökohtainen kilpailu: 16e
Viesti: 28e/joukkue (= n. 9,50e/juoksija)
Lounas: 11e

Jos jäi epäselvyyksiä, kysykää rohkeasti: Jussi Hietala 0407381596

Nyt kannattaa lähteä matalalla kynnyksellä kisoihin kun kisat järjestetään niin lähellä.

HUOMIO! Lauantaina 31.8. järjestetään Jyväskylässä myös AM-sprintti klo 14.30 alkaen. Jos intoa löytyy, niin tännekin on mahdollisuus osallistua viestiajat huomioiden. Esim. nuorimpien suunnistajien KLL-viesti (E-sarja) on yleensä alkanut jo klo 10.00, joten he ehtinevät Jyväskylään sprinttaamaan. KLL-viestiaikataulu varmistuu vasta myöhemmin ja tämä kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ilmoittautuu Jyvässprinttiin.