Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
08.07.2020

Lasten ja nuorten kesä & syksy

Suunnistuskoulu alkaa ma 3.8.2020! Suunnistuskoulu kokoontuu klo 18.00-n.19.15. Tarkempi kokoontumispaikka selviää seuran tapahtumakalenterista. Mukaan tarvitaan säänmukainen vaatetus, sopivat kengät (lenkkarit käyvät oikein hyvin), vesipullo ja suunnistusintoa. Tervetuloa suunnistuskouluun!

Taitoryhmä
Taitoryhmässä on 2008 ja aiemmin syntyneitä suunnistajia, jotka ovat mukana kilpailutoiminnassa ja pystyvät itsenäisesti suunnistamaan 14-sarjan ratoja. Taitoryhmäläiset harjoittelevat suunnistuskoulupaikoissa maanantaisin klo 18.00-19.15 sekä keskiviikkoisin myöhemmin ilmestyvän aikataulun mukaan.

Alueellinen Oravapolku, - viesti ja - leiri
Oravapolkukisa käydään Saarijärvellä 2.8.2020 klo 15 alkaen. Kilpailussa on sarjoja H/D8 - sarjasta aina 16-sarjalaisiin. Kaikki radat on mahdollista kiertää myös kilpailun ulkopuolella saattajan kanssa. Samana päivänä Saarijärvellä on aamupäivällä myös pyöräsuunnistuskisat. Lisätietoa kisoista löytyy Saarijärven Pullistuksen nettisivuilta.

Tiistaina 4.8. samoissa maastoissa juostaan Oravapolkuviesti. Viestissä on osuuksia rastireittisarjasta 16-vuotiaisiin. Tämä viesti on mukava tapahtuma. Oravapolkukisoissa ja -viestissä on perinteisesti ollut helppoja ratoja. Lähdetään isolla joukolla mukaan!

Jos saamme tarpeeksi ison porukan lähtemään tiistaina 4.8. Saarijärvelle Oravapolkuviestiin, lähdemme sinne bussilla. Retkipäivään kuuluu viesti, ruokailu ja jotain yhteistä ohjelmaa. Lapset pääsevät mukaan pienellä bussi- ja ruokarahalla. Yhteistä retkeä aletaan puuhata, jos osallistujia on tarpeeksi. Ilmoita kiinnostuksesta lähteä viestiin yhteiskuljetuksella 12.7. mennessä Satu Hietalalle, hietala.satu@elisanet.fi

Leiri
Kisojen yhteydessä järjestetään alueellinen Oravapolkuleiri 2.-4.8.2020. Tänä vuonna leirille voi lähteä omatoimisesti omien huoltajiensa kanssa. Lisätietoa leiristä, ilmoittautumisesta ja majoitusvarauksista Saarijärven Pullistuksen sivuilta.

Syksyn toiminta
Suunnistuskoulumaksuun kuuluvat myös talvikauden (lokakuusta alkaen) sali- ja juoksuharjoitukset. Alustavan suunnitelman mukaan 2012-syntyneet ja vanhemmat lapset ja nuoret harjoittelevat talvikaudella seuraavasti:

  • Ke klo 18 juoksuharjoitukset, Kuokkalan Graniitti
  • Pe klo 16.30 saliharjoitukset, Keltinmäen koulu
  • Testijuoksut jatkuvat tiistai-iltaisin (lähtö Hipposhallilta) kerran kuussa

Lisätietoa harjoituksista ilmestyy syksyn mittaan seuran nettisivuille.

Käyttehän tarkistamassa MyClubista lasten ja nuorten tiedot kohdilleen, esim. kuvausluvat. Sitten vain kuntorasteille heinäkuun aikana sekä elokuun kisoja ja harjoituksia odottamaan!