Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
17.06.2019

Kangasala-Jukola juostu

Kangasala-Jukola onnistuneesti takanapäin. Sää suosi tänä vuonna niin Venloja kuin Jukolan Jusseja. Yöllä saatiin jopa nauttia täydenkuun kelmeästä loisteesta pilvettömällä taivaalla. Hämäläinen korpimaasto osoitti haastavuutensa mutta tarjoili myös jopa yllättävänkin nopeaa maastoa ryteikön vastapainoksi.

Venloissa mukana oli ennätykselliset 11 joukkuetta ja kaikki saatiin maaliin hyväksytysti! Vaativassa maastossa virheitäkin nähtiin mutta osa myös kommentoi, että helppoa oli. Ykkösjoukkue jäi hieman viime vuoden huippusijoituksesta mutta hyvälle sijalle päästiin tänäkin vuonna ja isoja virheitä ei matkalle sattunut. Kaisa ankkuroi joukkueen lopulta sijalle 50.

Venlojen tulokset

Myös Jukolassa kaikille seitsemälle joukkueelle hyväksytty suoritus. Ykkösjoukkueelle pari ensimmäistä yöosuutta tuotti haasteita ja virhettä kertyi. Aamua kohti sijoitusta saatiin hieman nostettua ja tuloksena lopulta sija 119. Neljännellä osuudella Vesku näytti mitä tapahtuu, kun vanhalle viestiketulle lyödään numero rintaan. Joukkueen paras suoritus ja mallia nuoremmille miten homma pitäisi hoitaa.

Tulokset Jukola.

Jukolakarttoja voi kysellä kesän ajan kuntorasteilla.

Nyt kuvan mukaisesti tukka taakse ja katse ylös, seuraavaksi suunnataan juhannuksen MM-katsastuksien ja kuunvaihteen SM-keskimatkan kautta kesän rastiviikoille!