Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
21.06.2022

Lukkari-Jukola suunnistettu

Lukkari-Jukolassa naiset näytti, että viime vuoden kymppisija ei ollut vahinko ja tänä vuonna jatkettiin kärkikamppailussa. Tällä kertaa tuomisina 16 sija. Kakkosjoukkue myös sadan parhaan joukossa sijalla 90 ja kolmonenkin 158. Miehet paransi viime vuodesta yhdellä sijalle 64. Kakkosjoukkue löytyi sijalta 173. Naiset saivat myös mahtavasti kaikki kymmenen joukkuetta hyväksytysti maaliin!

Naisten ykkösjoukkueessa viestin aloitti Satu Heittola. Pientä säätöä osui matkalle (esim. kenkä lähti jalasta kesken kaiken) mutta viesti kuitenkin mukavasti käyntiin. Toisen osuuden juosseella Veera Klemettisellä kulku alkaa taas löytyä kevään jalkavaivojen jälkeen ja sijaluku nousi ropisten. Kolmannelle osuudella matkaan lähetettiin Marjo Taanila ja ratkaisupaikassa tuloksena oli hieno juoksu lopun pienestä kauneusvirheestä huolimatta. Tereza päästettiin ankkuriosuudelle sijalla 21. Terezalla on kevään tähtäin on ollut Veeran tavoin tiiviisti viikon kuluttua alkavissa MM-kisoissa ja metsäjuoksua alla sen takia aika vähän. Siitä huolimatta kulkua jälleen löytyi ja sijoitukseksi lopulta siis 16. Loppukirissä kaatui vielä Halden! Hienoja juoksuja nähtiin myös muissa joukkueissa. Esimerkiksi naisten kakkosessa Anu iski kolmannella pätkällä lähes Marjon kyytiä ja Mirabellalla myös virheetöntä työtä samalla osuudella kolmosessa. Mukavaa oli myös nähdä Peltosen Liisa tositoimissa jalkavaivojen jälkeen. 

Miehillä tavoitteena ollut top50 sijoitus jäi vielä odottamaan ensi vuotta. Alkuosuuksilla ei ihan päästy niihin letkoihin mihin olisi haluttu. Loppua kohti sijoitus nousi kuitenkin pikkuhiljaa ylöspäin. Tasaisia suorituksia mutta ei yhtään todellista huippuvetoa. Tiomilan tapaan Jonnelta jälleen varmaa viestisuorittamista vitospätkällä ja Misa takuuvarmasti ankkurina osuuden 50 parhaan tuntumaan. Muissakin joukkueissa nähtiin hyviä vetoja. Kakkosessa Tommi räväytti Jukolan ensikertalaisena huippuvedon lyhyellä vitososuudella ja osuudella top50!

Tulokset: Jukola, Venlat

Nyt nautitaan kesä rastiviikoista sekä treeneistä ja elokuussa jatketaan taas viestiliigojen kautta kohti SM-kisoja.

Venlat 2022