Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
21.11.2019

Misan kuulumisia ennen kilpailukauden alkua

Oma harjoituskausi on mennyt suhteellisen hyvin. Aloitin treenaamisen tavallista myöhempää pitkän ja palauttavan ylimenokauden jälkeen, mutta vauhtiin on silti hyvin päässyt. Kesä meni itseasiassa todella hyvin ja treeni kulki, mistä sitten ehkä piti vähän maksaa takaisin syyskuussa, joka oli todella vaikea. Pienen huilin jälkeen lähti kuitenkin taas kulkemaan paremmin.

Leirit ovat menneet hyvin. Leirityksen painottuessa tällä kaudella enemmän alkutalvelle, ensimmäinen leiri oli vasta elokuun puolessavälissä Otepäässä. Ramsaun leirikin syys-lokakuun vaihteessa onnistui hyvin ja olosuhteet olivat hyvät. Alkuun tilanne jäätiköllä näytti hieman heikolta, mutta heti leirin alkuun saatiin lumisadetta ylös ja loppu leirin saimmekin nauttia todella hyvistä olosuhteista.

Nyt on jo jonkin aikaa päässyt hakemaan lumituntumaa myös kotimaassa ensilumenladuilla. Treenit ovat sujuneet hyvin ja vielä on painotettu aika paljon määräharjoittelua. Ainakin mattotesti kertoo, että kehitystä olisi edellisiin vuosiin tapahtunut ja toivottavasti se saadaan näkymään myös sitten talvella. Nyt kisakauden lähestyessä ruvetaan pikkuhiljaa hakemaan enemmän tehojakin koneesta. Kisakausihan starttaa joulukuun alussa Sodankylästä ja tiiviimpi kisaaminen sitten tammikuussa. Vielä on siis hieman aikaa vaikuttaa omaan kuntoonsa :P

Misa Ramsaussa (kuva TJK)