Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
20.06.2021

Naisille Lakeuden viestistä viides sija

Viestiliiga jatkui lauantaina Lakeuden viestillä Vimpelin Lakeaharjulla. Sekä taidollisesti että fyysisesti erittäin vaativassa maastossa nähtiin paljon virheitä ja vaihtelevia tilanteita.

Naisten viestin aloitti tällä kertaa Pohjanmaalta kotoisin oleva Satu Heittola. Satu oli ensimmäistä kertaa mukana viestissä seuran väreissä! Muutama virhe alkumatkasta tuli mutta lopussa reisi heilui sen verran railakkaasti, että sijoitus pysyi top10:n tuntumassa.
Kaisa jatkoi viestiä samoilla sijoilla vaikka pientä koukkua matkalle mahtuikin. Ei ollut helppoa kenelläkään ja tilanteet vaihteli kärjen takana paljon.
Kolmannella osuudella Janina laittoi vilkun päälle ja veteli koko matkan ohituskaistaa. Parista pienestä koukusta huolimatta huippujuoksu, osuuden kolmanneksi nopein aika ja sijoituksissa noustiin jo palkintosijojen tuntumaan neljänneksi!
Ankkuri Veera lähti hurjaan takaa-ajoon ja maastossa päästiinkin jo näköetäisyydelle palkintosijoista. Lakeaharju oli kuitenkin armoton ja kaikkein haastavimmalla alueella tulleen virheen seurauksena kärkisijat karkasivat vielä tällä kertaa. Tuloksena kuitenkin hieno viides sija ja mukavasti viestiliigan pisteitä.

Myös miehille positiivinen lopputulos ja 17. sija. Misa aloitti vahvasti mutta väliosuuksien muutamat isommat virheet vielä verotti sijoituksia. Suunta on kuitenkin oikea myös ukoilla ja tästä on hyvä jatkaa elokuussa, kun viestiliiga jatkuu Kuopiossa.

Viestin tunnelmiin voi vielä palata tallenteiden muodossa youtubessa (naiset, miehet).
Tulokset, GPS-seuranta (naisilla gps).