Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
20.12.2020

Suunta Jyväskylä vahvistuu huippusuunnistus­seurana

Syksyllä seurassa tehtiin päätös panostaa aiempaa enemmän naisten toimintaan. Tavoitteena on tukea urheilijoita kohti omia henkilökohtaisia tavoitteita ja nostaa seuran profiilia suurviesteissä sekä viestiliigassa. Yhtenä pidemmän tähtäimen tavoitteena on urheilijoiden tukeminen kohti vuoden 2025 MM-kotikisoja. Loppuvuonna onkin mukaan saatu jo useampi uusi vahvistus: Janina Donner, Sara-Elise Ruokonen ja viimeisimpänä Marjo Taanila. Vahva sekoitus nuoruuden intoa ja vauhtia sekä kokemusta huipulta.

Valmennuksen taustaorganisaatio on saanut myös vahvistuksia, kun aiemmin Terän miehiä kasassa pitänyt lääkäri Teemu Karjalainen liittyy mukaan ryhmän toimintaan. Teemu tuo ammattiosaamista urheilijoidemme terveydenhuoltoon ja varsinkin rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon.

Ja tokihan saatiin vahvistus myös miesten puolelle, kun Lauri Oikarinen palasi muutaman muualla vietetyn vuoden jälkeen takaisin Suunnan väreihin. Viime vuoden SM-viestin hopeamitalistin johdolla miesten ryhmä odottelee jo vesi kielellä ensi kesän koitoksia ja erityisesti viestiliigaa.