Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
20.05.2021

Veera EM-kisoissa

Veera sai urakoitua EM-kisat onnistuneesti läpi. Kaikki matkat EM-kisoissa juossut Klemettinen oli pääosin tyytyväinen omiin suorituksiinsa. Terävimmän kärjen vauhti oli vielä juoksuvoittoisilla sprinttimatkoilla liikaa mutta taidollisesti kisat jättivät hyvän mielen. Kyseessä oli kuitenkin vasta Veeran ensimmäiset aikuisten arvokisat joten kokemusta saatiin ja tulevien kausien kehityskohteet on nyt selvillä.

Sprinttiviestissä Veera oli suomen joukkueen aloittaja ja tuloksena lopulta Suomelle tuttu 5:s sija. Ihan kärkimaiden vauhtiin on vielä matkaa mutta suunta on oikea. SSL juttu.

Knockoutissa Veera taisteli tiensä semifinaaleihin karsinnan ja neljännesvälierien kautta. Semifinaalissa muiden vauhti oli liikaa mutta tuloksena kuitenkin paras suomalaisnaisten sijoitus toisessa erässä juosseen Lotta Karholan kanssa. SSL juttu.

Kisat päättyivät "normaaliin" sprinttikisaan. Veera oli kolmanneksi parhaana suomalaisena sijalla 23. Muutama pieni virhe tiputti sijoitusta hieman mutta muuten suoritus oli hyvä. SSL juttu.

Nyt katseet on jo siirretty kohti Tsekin MM-kisoja. Katsastukset kisoihin käydäänkin jo vajaan parin viikon päästä Joensuussa ja tavoitteena on päästä juoksemaan arvokisoja myös maaston puolelle.