Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Suunta Huipulle yhteistyö

Suunta Jyväskylä on mukana Suunnistusliiton Suunta Huipulle yhteistyöverkostossa.

Suunnistusliiton Suunta Huipulle -ohjelma tukee seuroja innostavien ja kehittävien valmennusympäristöjen rakentamisessa. Huippu-urheilu- ja seuratoimintaa kehitetään yhteistyössä liiton ja muiden seurojen kanssa erityisesti suunnistajan polun valintavaiheen suunnistajia ajatellen. Tavoitteena on, että valmennustoiminnan kehittyminen näkyy erityisesti huippusuunnistajan tai huipulle tähtäävän suunnistajan arkivalmennuksessa ja -ympäristössä.

Yhteistyöhön kuuluu kaudella 2022 meidän osalta alla luetellut leirit.

15-18.4. Pääsiäisleiri, Mynämäki/Yläne. Yhteistyöseurat: LS37, JRV + useampi muu seura. Leirin valmentajana Pauli Leinonen.

27-29.5. Treeniviikonloppu, Jyväskylä. OK Trian, HS ja Essu leireilee Jyväskylässä ja meidän urheilijoilla mahdollisuus osallistua. Leirin valmentajat Pauli Leinonen ja Tero Föhr. 

5-7.8. Treeniviikonloppu, Nurmes/Juuka. Yhteistyöseurat: SK Pohjantähti, SoJy. Leirin valmentajana Jere Pajunen.

27-28.8. SM-viesti/keskimatkaan valmistava, Hämeenlinna/Hyvinkää. Yhteistyöseurat: JRV, LS37. Leirin valmentaja Anna Kotkajuuri.

Edellä mainittujen lisäksi seura järjestää omia leirejä joiden tiedot löydät tästä. Järjestämme myös Jyväskylän lähiympäristöissä harjoituksia jotka ovat taitoharjoitusten osalta kaikille avoimia. Ajankohtaiset tiedot harjoituksista löydät kalenterista.

Testaus

Talvikauden 2021-2022 3000m testit: 14.12.2021, 1.2.2022, 22.3.2022.

Talenttitestit nopeustestien yhteydessä, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.

Seuran kautta mahdollista tehdä myös tastotestejä yhteistyössä Kihu Sportslabin kanssa.