Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
23.01.2020

SM-kisojen talkoisiin

Nyt on aika ilmoittautua kisatalkoisiin! SM-keskimatkan kilpailut järjestetään Korpilahden Paljakossa sunnuntaina 30.8.2020. Talkoolaisia tarvitaan mm. rakentamaan ja pystyttämään kisakeskusta, muksulaan, ravintolapalveluihin ja liikenteen- ja pysäköinninohjaukseen. Myös nuorisolle löytyy päivän ajaksi erilaisia järjestelytehtäviä. Vastuualueen vetäjä perehdyttää tehtäviin etukäteen, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen. Mikä parasta, pääset tekemään ja kokemaan suuren kilpailun tunnelmaa. Talkoolaisille on tarjolla lounasta ja kahvia kisapäivän aikana. Talkoolaiset on vakuutettu Suunnistusliiton Tuplaturva-vakuutuksella. Jos ilmoittaudut talkoisiin 8.2. mennessä, ehdit tilaamaan seuraliivin edullisella 20 euron talkoohinnalla. Tämän jälkeen ilmoittautuvat voivat tiedustella ylimääräisiä talkooliivejä Pigga Pakkalalta. Talkoolaiset saavat halutessaan käyttöönsä myös seurapainatuksella olevan huomioliivin, joita tilataan lähempänä kisaa ilman sovituksia.

Ilmoittaudu talkoisiin

Seuraliivin sovitukset:

  • pe 24.1. klo 17.30-18.30 Kortepohjan koulu, nuorten salitreenin yhteydessä
  • su 2.2. klo 17.00-19.00 Pigga Pakkala, Korppumäenkuja 15, Palokka
  • ti 4.2. klo 18.00-20.00 Pigga Pakkala, Korppumäenkuja 15, Palokka

Seuraliivin tilaus 20 euron talkoohinnalla 8.2. mennessä.

Tilauskaavakkeen tunnus ja salasana on lähetetty seuran jäsenten sähköpostiin. Jos et ole jäsen, saat tunnuksen ja salasanan seuraliivin sovituksessa tai kysymällä Pigalta (pigga.pakkala(at)gmail. com) tai Ulla Klemettiseltä (ulla.klemettinen(at)gmail. com). Seura maksaa tilattavat liivit ja laskuttaa 20 euron omavastuun tilaajilta keväällä asujen saavuttua.

Kilpailuihin odotetaan yli 2000 osallistujaa, ja talkoisiin tarvitaan arviolta lähemmäs 200 henkilöä, eli sinua tarvitaan!

Lisätietoja kilpailusta:

  • kilpailunjohtaja Hannu Korhonen, p. 040 5724538, hannu.korhonen(at)valmet. com
  • talkootehtävistä: vastuualueiden vetäjiltä, yhteystiedot talkoosivuilla ja seuran puheenjohtaja Ulla Klemettiseltä, p. 040 8313347, ulla.klemettinen(at)gmail. com
  • talkooliiveistä ja muista seuran vaatetilauksista (kaikki vaatetilaukset 8.2. mennessä): Pigga Pakkala, pigga.pakkala(at)gmail. com