Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Ratamestarin mietteitä

Talvi on mennyt kevät on täällä! Kauden odotetuimmat arvokisat lähestyvät loistavissa olosuhteissa. 11.3 Tikkakosken länsirannan alueella kilpaillaan Keski-Suomen himoituista AM-mitaleista, alueella jolla turvallisuus on viran puolesta kunnossa.

Vaihtelevien talvisäiden jälkeen Jyväskylään on saatu viimein helmikuun lopulle erittäin talviset olosuhteet. Urastoa on jo kertaalleen avattu, ja ratamestarin ensitestien perusteella urat olivat jo kilpailukunnossa. Pientä viilailua tehdään kisapäivään asti, kuten lajin luonteeseen kuuluu. Lumitilanne maastossa on erinomainen eikä tällä hetkellä ole näköpiirissä muuttujia, jotka rajoittaisivat alueen suunniteltua käyttöä. Alue on pääosin maltillisilla korkeuseroilla varustettua mäntykangasta, myös hieno lähes lappalainen suoalue kilpailualueelta löytyy.

Kisakonseptina toimii kahden sprinttikilpailun päivä, osin mennään samalla alueella, mutta iltapäivän kisaan saadaan osin myös uutta aluetta käyttöön. Alue tarjoaa erinomaiset puitteet kahden täysipainoisen sprinttikilpailun järjestämiseen.

Tervetuloa Jyväskylän tikkakoskelle 11.3!

-Kalle