Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta
14.12.2019

Joululahjaksi hyvää kuntoa ja elämyksiä suunnistuksen parissa

Joulu lähestyy ja tontut häärivät lahjapuuhissaan. Läheisiä on mukava muistaa, mutta monilla on jo tavaraa tarpeeksi ja vähän ylikin. Mitäpä jos auttaisit Korvatunturin väkeä ja hankkisit joululahjaksi hyvää kuntoa ja elämyksiä? Näitä sisältää Suunta Jyväskylän lahjakortti kesän 2020 kuntorasteille. Joulukampanjamme aikana 18.11.-31.12.2019 myynnissä on kuntorastien 5 ja 10 kerran sarjakortteja ja koko kesän kuntorastit kattava kausikortti.

Voit toki hankkia sarja- tai kausikortin itsellesikin, niin on talvipakkasilla mukava odotella huhtikuuta ja kuntorastikauden alkua. Kortit myydään kampanjan aikana jäsenhinnalla myös sellaisille suunnistuksen ystäville, jotka eivät ole Suunta Jyväskylän jäseniä. Tässä voit myös hyödyntää vaikkapa käyttämättä jääneitä liikuntaetuja ja -seteleitä.

Tutustu ja tilaa. 

Suosituksi osoittautunut joulukampanjamme on päättynyt. Liittymällä seuramme jäseneksi pääset kuitenkin nauttimaan edullisemmista kuntorastihinnoista. Lisäksi jäsenenä voit osallistua monipuolisiin harjoituksiin, muuhun mukavaan toimintaan ja vaikkapa Jukolan viestiin seuramme joukkueessa.