Ilmoittautuminen ja maksut

Suunta Jyväskylän järjestämä suunnistuskoulu tarjoaa monipuolista liikkumista ja suunnistusta lapsille ja heidän vanhemmilleen. Suunnistusharrastukseen kuuluu lajitaitojen oppimisen lisäksi luonnossa liikkumista ja monipuolisia liikuntaleikkejä, jotka iän karttuessa muuntuvat taidon ja fyysisen kunnon harjoituksiin.

Suunnistuskoulu pidetään maanantai-iltaisin kello 18.00-19.30 ja ensimmäinen kerta on 23.4. Lisäinfoa suunnistuskoulusta löytyy seuran nettisivuilta kohdasta suunnistuskoulu sekä etusivun tapahtumakalenterista. Kauden 2018 suunnistuskoulun ohjelma julkaistaan nettisivuille helmikuun aikana. Suunnistuskouluun otetaan mukaan 6-vuotiaasta alkaen, mutta nuoremmatkin ovat tervetulleita omien vanhempien kanssa.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautumiset 9.4. mennessä. Ns. jälki-ilmoittautumiset 9.4. jälkeen suoraan taina.vaismaa@gmail.com. Viestiin suunnistuskoululaisen nimi, osoite, henkilötunnus (tarvitaan vakuutuksellista Nuori Suunta lisenssiä varten) sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Viime vuonna mukana olleiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Heidän ilmoittautumisensa tapahtuu maksamalla tammikuun lopussa sähköpostilla tullut suunnistuskoulumaksu. Ellet ole saanut maksulappua, ota yhteyttä seuran sihteeriin kerttu.jantti@elisanet.fi.

Tiedustelut

  • Seuran suunnistuskouluvastaavalta Taina Vaismaalta taina.vaismaa@gmail.com, puh 050-5487581.

Maksut

  • Suunnistuskoulumaksu 100 euroa sisältää seuran jäsenmaksun, suunnistuskoulumaksun, Suunnistusliiton Nuori Suunta-kortin (lisenssi+vakuutus) sekä mahdollisuuden osallistua kuntorasteille ja kilpailuihin.
  • 9.4.2018 jälkeen ilmoittautuneiden maksu on 120 euroa.