Ilmoittautuminen ja maksut

Tervetuloa mukaan Suunta Jyväskylän lasten ja nuorten toimintaan vuonna 2019!

Seuran lasten ja nuorten (14v. ja nuoremmat) ilmoittautuminen vuoden 2019 toimintaan tehdään Seuramapin lomakkeen kautta. Jos ilmoittautuva lapsi on seuran jäsen, voit linkin klikkauksen jälkeen kirjautua sisään sivun oikeasta yläkulmasta lapsen omilla tunnuksilla. Näin vältyt kirjoittamasta perustietoja uudelleen.

Suunnistuskoulumaksu 140 euroa (8.4.2019 jälkeen ilmoittautuneiden jälki-ilmoittautumismaksu on 180 euroa) sisältää seuran jäsenmaksun, suunnistuskoulukerrat (10 kpl), Suunnistusliiton vakuutuksellisen kilpailulisenssin, ilmaiset kuntorastit (noin 26 kpl) ja ilmaisen osallistumisen kilpailuihin (pois lukien rastiviikot). Lisäksi 2010 ja aiemmin syntyneille suunnistuskoulumaksuun sisältyy oikeus osallistua salijumppaan ja juoksuharjoituksiin ympärivuotisesti noin 2 krt/vk, pois lukien loma-ajat. Suunnistuskoulumaksussa on sisaralennus siten, että toisesta sisaresta alkaen alennus on 20 e.

Ohjaajia ja ratamestareita tarvitaan:
Seuran suunnistuskoulutoiminta pyörii innokkaiden ohjaajien toimesta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaudu mukaan suunnistuskoulun ohjaajaksi tai ratamestariksi:

  • ohjaajana toimimisen edellytyksenä on, että on halukas toimimaan lasten kanssa ja liikkumaan luonnossa, omasta suunnistuskokemuksesta on toki hyötyä:)
  • ohjaaja sitoutuu toimimaan oman ryhmänsä ohjaustiimissä; suunnittelemaan harjoituskertoja ja osallistumaan suunnistuskoulukerroille n 10 kpl (omat menot toki huomioiden), sekä ohjaajainfoon 15.4.2019
  • suunnistuskoulumaksun alennus on 60 e niiltä lapsilta, joiden huoltaja toimii ohjaajana
  • ratamestari sitoutuu hoitamaan yhden suunnistuskoulukerran ratamestaroinnin: suunnittelee radat – tilaa kartat - toimittaa kartat tapahtumapaikalle – merkkaa rastipisteet ja tarvittaessa ajo-opasteet rastilipuin – toimittaa rastilippusetin seuraavalle ratamestarille
  • ratamestarit osallistuu ratamestari-infoon 15.4.2019
  • suunnistuskoulumaksun alennus on 20 e niiltä lapsilta, joiden huoltaja toimii ratamestarina yhdellä suunnistuskoulukerralla

Suunnistuskoulu alkaa maanantaina 29.4.2019 ja siitä tulee infoa keväämmällä heille, ketkä ovat ilmoittautuneet mukaan. Ohjaaja- ja ratamestari-info pidetään ma 15.4.2019.

Seura lunastaa vakuutuksellisen kilpailulisenssin kolmessa erässä 2.2, 11.4. ja 23.4.2019 tähän päivämäärään mennessä Seuramapin kautta ilmoittautuneille ja suunnistuskoulumaksun maksaneille.

Seura lähettää ilmoittautuneille laskun.
I porras: ilmoittautuminen 13.1. mennessä, laskun eräpäivä 29.1. Seura lunastaa lisenssin 1.2.
II porras: ilmoittautuminen 17.3. mennessä, laskun eräpäivä 5.4. Seura lunastaa lisenssin 11.4.
III porras: ilmoittautuminen 8.4. mennessä, laskun eräpäivä 19.4. Seura lunastaa lisenssit 23.4.

HUOM! Jos lapsi osallistuu talvikauden harjoituksiin, on hyvä hoitaa ilmoittautuminen tammikuun aikana ja näin saada vakuutus voimaan harjoituksiin. Tammikuun ajan on voimassa vuoden 2018 vakuutus.

Suunnistuskoulusta, ohjaaja - ja ratamestariasioista tiedustelut hietala.satu [@] elisanet.fi