Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Tapanin Tyrmäys 2018

Tapahtuman ajankohta:

Keskiviikkona 26.12.2018 klo 11 järjestetään perinteinen Tapanin Tyrmäys. Rata on idän ihmeen, "Anatoli Kusnetsovin" käsialaa, joten radan ladusta ei ole mitään takeita mutta rata ON.

Lähtö ja maali sijaitsevat Keljonkankaan Liikuntapuistossa. P-paikkoina, Keljonkankaan liikuntapuiston P-alue (ajo Aapistie-Soratieltä) sekä päiväkodin P-alue liikuntapuiston vieressä (ajo Särkäntieltä).

TäysTyrmäyksen "Knock-Out"- matka on n. 13 km, Puolikas n. 7 km ja Kolmannes n. 5 km. Kartta on kokoa A3 ja mittakaava 1:10 000. Kaikki radat esitetään samalla kartalla: lyhyemmille matkoille TäysTyrmäys- rataa oikaistaan ohjeistetusti vähän ja vähää enemmän. Ota oma muovi mukaan. A3-muovin puuttuessa kartan voi taittaa A4-muoviin sopivaksi eikä lukukelpoisuus juurikaan kärsi.
Karttamaksua ei peritä.

Yhteislähtö tapahtuu klo 11. Rastipisteillä krepit. Ei emittejä.

Piha-alueiden joulurauhaa on kunnioitettava pysymällä sallituilla alueilla. Teiden (ei tarkoita tulivuorta Teneriffalla) ylityksissä on noudatettava varovoisuutta. Säynätsalontien saa ylittää vain kartassa sallituksi merkityissä kohdin suojatietä käyttäen. Rautatien ylitys on sallittu ainoastaan kohdissa, joissa sen voi tehdä vähintään 7 m kiskojen yläpuolelta - MUUALLA RADAN YLITYS ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY. (vihje: radan ajolanka on 6,15 m:n korkeudella kiskoista!)

Jos ei ole lumi-/jääkeli, niin nastarit ovat ehkä ylipukeutumista mutta sileitä karkeammat lenkkarit on kuitenkin syytä väkästellä jalkaan. Muutamat rastit ovat maastossa polku-urien ulkopuolella, joten lumikelissä tossu voi hörpätä lunta. Jos ajattelit tarvitsevasi juomaa matkalla, ota omat glögisi mukaan.

Lähtö- ja maalipaikalle ei ole opasteita. Maalissa ei tarvitse ilmoittautua, mutta huolehdithan että kaverisi on päässyt maaliin.

Tule tyrmäämään itsesi ja kaverisi hyvähenkiseen tapahtumaan!