Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kauden päättäjäiset

Tapahtuman ajankohta:

Kauden päättäjäisiä vietetään Kortepohjassa ravintola Rentukassa. Palkitaan menestyneet, suunnistetaan ja saunotaan sekä syödään! Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 1.11 mennessä niin ehditään viritellä sprinttiviestin joukkueet sekä hankkia sopiva määrä ruokaa. 

Ohjelma:

  • 14.45 kokoontuminen Ravintola Rentukan edessä (Taitoniekantie 9), jossa muodostetaan joukkueet ja siirrytään lähtöpaikalle. (Verryttelyt itsenäisesti ennen)
  • 15.00 Starttaa sprinttiviesti. Joukkueet ovat kolmen hengen joukkueita ja jokainen osuus on 1,1km pitkä. Pienimmille lapsille muodostetaan omat joukkueensa.
    Et tarvitse mukaan emittiä, mutta huijata ei silti kannata, sillä testissä ovat seuran upouudet GPS-laitteet. Todennäköisesti lamppua ei tarvitse, mutta viimeisellä osuudella voi jo olla hyötyä pienestä kartanlukuvalosta.
  • 15.30-17.00 Rentukan yläkerrassa on tarjolla saunat erikseen naisille ja miehille. Muistathan ottaa oman pyyhkeen mukaan.
  • 17.00-19.30 Palkintojen jako sekä muuta ohjelmaa. 
Tarjolla on kakkukahvit ja pientä suolaista sekä makeaa. Isompaan nälkään kannattaa kuitenkin varata mukaan myös omia eväitä.