Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Treeni: sprinttiviesti

Tapahtuman ajankohta:

Sprinttiviestiharjoituksen radat ja osuudet on nyt tarkistettu ja katselmoitu järjestäjien toimesta. Viimeisteltävänä on enää vaihtojen ja oikeiden karttojen jakomenetelmät oikeille osuuksille ja juoksijoille.  Vaihtomenetelmä ja karttajako sai jälleen kerran aikaan syvällisen ja hallitustunnustelumaisen keskustelun ämpäreistä - eikä kyse ollut tälläkään kertaa ilmaiseksi jaettavista avajaislahjaämpäreistä...

Alustavat ohjeet ja tiedot:

Osuuksia on tarjolla 3 per juoksija eli joukkueelle yhteensä 6.

Kokoontuminen ja paikan päällä annettavat ohjeet kello 17.50 Kuokkalan Graniitin parkkipaikan laidalla jossa myös lähtö- ja vaihtoalue sijaitsee.  Lähtö tapahtuu noin klo 18. 

Ennakkoilmoittautumisessa voit jo muodostaa oman joukkueesi. Parittomat paritetaan ilmoittautumisajan jälkeen tai tarvittaessa paikan päällä.

Osuuksien pituuksissa on tavoiteltu noin kilomeetterin tai vähän reilun matkaa eli 5-10 minuutin luokkaa per osuus.

Vielä ei ole varmuutta onko kartat muovitettu valmiiksi.  Mikäli käytät/joukkueesi käyttää muovia niin ota muovi varmuuden vuoksi mukaan. Yksi muovi per joukkue. Suositellaan ainakin sadesäällä.

Manuaalinen käsiajanotto. Rasteilla liput. Joko pienet tai isot.

Jos joudut tulemaan autolla niin pysäköinti Kuokkalan Graniitin parkkialueella (varaudu että voi olla aika täynnä). Lisäksi viereisen Pohjanlammen päiväkodin pysäköintipaikkoja on lupa käyttää. Ja lisäksi sitten tietysti Kuokkalan katuvarsipaikat.


Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen, ulkopuolisille karttamaksu 5€. Taitoharjoitukset sopii kaikille vähintään 14-sarjassa juokseville. 12-sarjalaisille voi osa harjoitteista olla haastavia. Yläikärajaa ei ole! Ilmoittaudu mukaan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 12! Karttoja hankitaan ilmoittautuneiden määrä + 2kpl.