Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Knockout-sprintti

Tapahtuman ajankohta:

Aika-ajon online-tulokset, GPS-seurannat: aika-ajo, välierät, finaalit. Aika-ajon: tulokset, väliajat. Finaalien tulokset.


Aika-ajon lähtöajat ja välierien sekä finaalien eräkaaviot

Aika-ajon lähtöajat (listassa myös GPS:n saaneet)

Eräkaaviot

Formaatti

Aika-ajo väliaikalähdöllä, välierä ja finaali yhteislähdöillä. Kaikki pääsevät aika-ajosta jatkoon ja sijoittuvat välieriin ajan perusteella. Välieristä myös kaikki etenee finaaleihin. Välierissä ja finaaleissa on kuusi (6) juoksijaa per erä. Aika-ajojen 12 parasta tavoittelevat välierissä paikkaa A-finaaliin jonne pääsee molempien välierien kolme (3) parasta. Aika-ajon sijoille 13-24 päässeet juoksevat välierissä paikasta C-finaalissa jne.

Ilmoittautuminen / Maksut

Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen, muilta 5€. Ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä tiistaina (21.1) ja varmistat itsellesi kartan!

Matkat / Radat

Radat pohjautuu pitkälti Jyvässprintin jälkeisenä sunnuntaina järjestettyyn maajoukkueen knockout-harjoitukseen.

  • Aika-ajo 1.3km. Väliaikalähtö 20s lähtövälein. Ajanotto käynnistyy emitin nollauksesta.
  • Välierät 1.2km, hajonta. Yhteislähtö, hajontana "Oma valinta". Ennen lähtöä saat katsottavaksi kolme hajontavaihtoehtoa 20s ajaksi jonka jälkeen valitset niistä yhden ja otat vastaavan kartan (A, B tai C).
  • Finaalit 1.4km, hajonta. Yhteislähtö.

Aikataulu

  • klo 10 Aika-ajojen ensimmäinen lähtö. Lähtöajat.
  • n. klo 11 Ensimmäinen välierä matkaan. Ensimmäisenä lähtevät matkaan aika-ajojen parhaat jne. Erien lähtöväli n. 3min.
  • n. klo 11:45 A-finaalin lähtö. Sen jälkeen B-finaali jne. Erien lähtöväli n. 3min.

Leimaus / Ajanotto

Karsinnassa käytössä Emit-leimaus ja ajanotto. Välierissä ja finaalissa ei emittiä käytössä, leimaus rastilippua hipaisemalla (älä lyö niin lippu ei tipu). 

Kartta

Kartta 1:4000/2m vanhan ISSOM 2007 kuvausohjeen mukainen eli sitä ei ole päivitetty uudenpaan ISSprOM 2019 malliin. Kartat ei ole muovissa eli omat karttamuovit mukaan.

Maasto

Huhtasuolla ylitetään isohko tie jonka ylityksessä varovaisuutta, älkää juosko auton alle! Pupuhuhdan alueella kartan pääväri on tonttivihreä jonka läpikulku kielletty! Älkää oikoko tonttialueiden läpi vaikka houkutus siihen voi olla paikoin suuri.

Sprintin kielletyt alueet

Opastus

Aika-ajo juostaan Huhtasuon koulukeskukselta ja välierät sekä finaalit Pupuhuhdassa. Pupuhuhdan kisakeskuksessa on rajoitetusti parkkitilaa joten kannattaa jättää auto joko huhtasuon koululle tai urheilukentän parkkiin. Kulku Pupuhuhtaan Pupuhuhdan tietä pitkin (opaskartassa vaaleansininen viiva). Matkaa kisakeskusten välillä on noin 1km.


Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen, muilta 5€. Ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä tiistaina ja varmistat itsellesi kartan!