Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitotreeni: viesti

Tapahtuman ajankohta:

Yhteislähtö ensimmäiseen vetoon klo 18. Kartat jaetaan ennen lähtöä lähtöpaikalla. Jos et haluat juosta yhteislähdössä niin voit luikahtaa maastoon yhteislähtöä ennen tai sen jälkeen.

Samassa nuorten taitoryhmän harjoitus. Taitoryhmä kokoontuu klo 17:30 Ysitien lemmikin parkkipaikalla. Kuunnellaan ohjeet harjoitukseen ja tehdään yhteinen alkuverryttely.


Harjoituksen kuvaus

Viestitreeni/suunnistusvedot Ilves- ja Horinvuoressa, 5 x 1,0-1.3km (siirtymien kanssa 7.4km). Vedot on pyritty suunnittelemaan niin että ne mahdollistavat kovan vauhdin koko matkan ajan ja isoimmat mäet ja hitaat alueet ylitetään siirtymillä. Ensimmäiselle ja neljännelle vedolle osuu uudehko harvennus joka hieman hidastaa menoa, harvennuksen rajat eivät ole tarkat kartassa eli kannattaa suunnistaa muiden kohteiden avulla. Maasto on paikoin kivinen joten märällä kelillä varovaisuutta. Harvennuksen ja kivisyyden vastapainoksi radalta löytyy reiluja paloja kauneinta Keski-Suomea. Neljä rataa joilla on hajontaa, hajonnat on pyritty tekemään mahdollisimman tasapuolisiksi, mutta silti kaverilla on varmasti aina lyhyempi. Rasteilla ja lähtöpisteillä on punainen kreppinauha, kreppi on mallia metsuri jossa on siellä täällä myös pieniä heijastimia, niiden näkyvyys voi tosin olla erittäin vaihteleva.

Pysäköintipaikaksi suosittelen varsinkin yhteistreeniin Ysitien lemmikkiä, josta tulee sopivasti reilun kilometrin alku- ja loppuverkat. Yksittäinen omatoimisuunnistaja voi oman harkinnan mukaan viedä auton lähemmäksikin lähtöpaikkaa kunhan se ei haittaa mökkiläisten liikennettä.

Opastus lähtöpaikalle


Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen, ulkopuolisille karttamaksu 5€. Jos haluat varmistaa itsellesi kartan ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina klo 12 mennessä. Karttoja hankitaan ilmoittautuneiden määrä + 5kpl.