Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitotreeni: Tšekkiviesti

Tapahtuman ajankohta:

Viestiharjoitus pariviestinä Tšekkiläisellä twistillä Viljolähteenkankaalla. Erittäin hyvä valmistava harjoitus Nuorten Jukolaan ja sopii myös muille. Matkaa kertyy yhteensä siirtymien kanssa n 4.5km. Sisältää 4-5kpl 0.5-0.9km mittaisia vetoja. Käytössä on myös hajonta eli katso, että käyt oikealle lipulla (jos rasti on kivessä älä leimaa kumpareella)!

Parkki hiekkatien varteen.

Tsekkiviestissä juostaan parin kanssa vuorotellen. Kun parisi on suunnistamassa siirryt itse kävellen/juosten seuraavalle lähtöpaikalle. Kun pari saapuu suunnistamasta pääset itse matkaan ja parisi siirtyy taas seuraavalle lähtöpaikalle jne. Kun pääsette radan kääntöpisteeseen (maali-symboli) vaihdatte parin kanssa karttoja ja juoksette takaisin lähtöön ratoja väärään suuntaan. Ja taas samalla tyylillä eli kun pari suunnistaa itse siirryt seuraavaan lähtöön jne. 

Yhteislähtö klo 18. Toinen parista lähtee suunnistamaan rataa ja toinen siirtyy oman ensimmäisen vedon lähtöpaikalle odottelemaan kaveria metsästä. 


Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen, ulkopuolisille karttamaksu 5€. Jos haluat varmistaa itsellesi kartan ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina klo 12. Karttoja hankitaan ilmoittautuneiden määrä + 5kpl.