Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Sprinttiharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Sprinttivedot 3 x n. 1km Ainolanrannassa. Väliaikalähdöt. Ei hajontaa. Rasteilla liput. Karttamaksu 5€, Suunta Jyväskylän jäsenille ilmainen.


Lähtöryhmät

Ilmoittautuneet on jaettu koronaturvallisuuden vuoksi lähtöryhmiin ja niiden mukaan lähdetään ensimmäiseen vetoon. Voit lähteä omaan vetoon (ensimmäinen veto on merkattu nimesi jälkeen) ryhmällesi annetun aikaikkunan sisällä. Saat kaikkien vetojen kartat itsellesi ensimmäiseen vetoon lähtiessä ja loput vedot voit juosta omaan tahtiin.

10:00-10:05  
Aleksi J A
Sauli B
Kati C
Nuutti Hietala A
Vilho Hietala B
Anna K C
Ossi A
Rami B
   
10:05-10:10  
Elmeri A
Kaisa B
Jimi C
Reima O A
Markus O B
Roope K. C
Veera K A
Simo B
   
10:10-10:15  
Elsa A
Noora B
Linnea C
Teemu Karjalainen A
Elina S. B
Ulrika Uotila C
Anna Kestilä A
ToniS B
   
10:15-10:20  
Eija Kestilä A
Anne B
Miiko C
Jyrki A
Kari K B
Aleksi K C
Anni P. A
   
10:20-10:25  
Venla A
Matias K B
Paavo C
Eelis A
Iivari B
Samuli C
Amma A
   
10:25-10:30  
Tommi H A
Saana B
Ilari C
Sakari A
Paulus B
Ensio Lakanen C
Matyas A
Anton S. B

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 24.3. klo 12 mennessä.

Ohjeistus

Ratamestarin laiskuuden takia Ainolanrannan sprinttitreeni käydään täsmälleen samoilla rastipisteillä, lähdöllä ja maalilla kuin vuoden 2018 kesällä. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä radat ovat täysin erilaiset eivätkä olosuhteetkaan vastaa vielä täysin kesäkeliä. Kannattaa siis osallistua vaikka olisi ollut mukana jo vuonna 2018 - Ainolanranta ei jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi.

Harjoitus muodostuu kolmesta vedosta. A- ja B-radat ovat kuljetulta matkaltaan noin 1,2 km ja C-rata noin 1,6 km. Ratamestari kävi kiertämässä radat 21.3. ja silloin tarvittiin nastaria ja niin todennäköisesti on tilanne myös harjoituksen aikaan. Hangesta ei kuitenkaan ollut juurikaan haittaa muutamia satunnaisia reitinvalintoja lukuunottamatta eli tiedossa jopa yllättävän täysipainoista sprinttisuunnistusta teknisessä maastossa. Suosituksena on suunnistaa yksin ja ajaa sisään talvella ruostunutta sprintin teknisempää puolta, mutta toki knockout-tyyppinen yhteisharjoitus parhaan kaverin kanssa onnistuu myös.

Radalla ylitetään hieman vilkkaampi Survontie useampaan otteeseen. Ylityspaikat on merkitty karttaan, mutta suunnistusajattelun kehittämiseksi osa niistä EI OLE suojateitä, joten ylitä tie varovasti.

Autolla saapuvien kannattaa jättää auto Kuokkalan ostoskeskuksen parkkipaikalle. Lähtöpaikka löytyy Survontien korkeimmalta kohdalta läheltä Patteritien risteystä.

T. ratamestari Kimmo K.