Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Pyöräsuunnis­tusharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Pyöräsuunnistusharjoitus Mannisenmäessä. Kaksi sprinttirataa. Kartan mittakaava 1:4200 ja koko A4. Ratamestarina Siiri Rasimus.

Kartat jaossa Mankolan koulun parkkipaikalla klo 17.45-18.10. Lähtö ja maali Mankolan koulun pihassa. Lähdöt omaan tahtiin. Rasteilla rastiliput, ei ajanottoa.

Erinomainen mahdollisuus tulla kokeilemaan pyöräsuunnistusta selkeässä urbaanipainotteisessa ympäristössä.

Mannisenmäen ympäristössä on tarjolla kaksi erillistä sprinttirataa, joten varsinkin vanhemmat ja kokeneemmat voivat hyvin ajaa molemmat radat. Radoilla on paljon lyhyitä välejä haastamassa sujuvaa suunnistamista, mutta hieman pidempiäkin välejä eri tasoisilla reitinvalinnoilla on tarjolla. Rasteja on paljon lähekkäin ja radat risteävät, joten huolehdi, että käyt omilla rasteillasi ja oikeassa järjestyksessä. Radat tarjoavat korttelia, rantamaisemia, puistoalueilta ja eri tasoisia polkuja. Reitinvalinnoista riippuen myös mäkeä saattaa olla luvassa. Huomioidaan myös muut alueella liikkuvat: asuinalueilla voi olla myös autoliikennettä, puistoissa leikkiviä lapsia ja metsässä koiranulkoiluttajia.

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta ma 29.5 klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 10 € etukäteen Mobilepaylla.