Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Pyöräsuunnis­tusharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Pyöräsuunnistusharjoitus Vesangassa (Vesala). Kaksi keskimatkan tyylistä rataa. Kartan mittakaava 1:10 000, koko A4. Ratamestarina Arja Nuolioja. 

Kartat jaossa Vesalan leirikeskuksen parkkipaikalla klo 17.45-18.15. Lähtö ja maali lähellä parkkipaikkaa. Lähdöt omaan tahtiin. Rasteilla rastiliput, ei ajanottoa. Ajo-ohjeena suositus Saukkolan tien kautta Vesalan leirikeskukseen. 

Harjoitus on Vesalan vanhojen hiekkakuoppien ympäristössä kangasmaastossa. Pienellä alueella on paljon polkuja ja hiekkateitä. Osa poluista on endurokuskien harjoittelureittejä, mutta sopivat hyvin maastopyöräilyynkin. Alueen keskellä on kohtalaisen suosittu Fresbeerata. Radat on tehty niin ettei tarvitse väylillä ajaa, mutta ollaan kuitenkin varovaisia ja kunnioitetaan kaikkien harrastuksia. 

Alue tarjoaa vauhdikasta maastopyöräilyä mukavilla poluilla ja ajoittain tarkkaa suunnistusta. Toinen rata risteää heti alussa, eli alusta asti tarkkana! 

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta ma 5.6 klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 10 € etukäteen Mobilepaylla.