Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Knockout

Tapahtuman ajankohta:

GPS-LISTA | ALKUERIEN ERÄJAOT

Seurannat: ALKUERÄ| VÄLIERÄ | FINAALI | ANALYYSI


Knockout-päivän erät Kekkolassa. Ratamestarina Kimmo Kaario. Kolme erävaihetta: alkuerä 1,4 km, välierä 1,6 km ja finaali 2,0 km. Erien koko 6 hlö, ja erien kaksi nopeinta nousee kaaviossa ylöspäin kahden hitamman pudotessa alempaan erään. Harjoituksessa mahdollisesti käytettävät hajontamenetelmät ovat runners' choice, perhoshajonta, viestihajonta ja putki. Kartan mittakaava 1:4000 ja koko A5 tai A4. Monia nurmialueita on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä talvisten olosuhteiden takia. Paikoin talvipolkuja kulkee näiden tonttivihreiden läpi, joten olkaa tarkkana. Kartta määrää mistä saa mennä! Finaalissa on käytössä kartan vaihto, molemmat karttapalat on tulostettu samalle paperille vierekkäin. Rastinumerointi on jatkuva. Rasteilla pienet rastiliput, leimaus hipaisemalla. Ei ajanottoa.

Erien aikataulu: alkuerät 14:30, välierät 15:00 ja finaalit 15:30 alkaen. Erät lähetään 1-2 min väleillä.

Pysäköinti Kuokkalan Graniitin parkkialueella. Kaikki lähdöt ja maalit ovat lähekkäin lukuunottamatta karsinnan lähtöä, joka on kauempana tapahtumakeskuksesta. Parkissa jaossa verryttelykartat, josta selviää lähtöjen ja maalien sijainnit, joten takin vieminen tapahtumakeskukseen alkuverryttelyn yhteydessä on mahdollista. GPS-laitteet myös jaossa pysäköintialueella.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ke 15.2. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 10€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.