Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitoharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Lista GPS-seurattavista | GPS-SEURANTA


Keskimatkan harjoitus Ilvesvuoren viereisellä Horinvuorella. Legendaariseen maastoon palataan taas pienen tauon jälkeen. Maasto on mainiossa kunnossa, ja karttaan on tehty pieniä kasvillisuuspäivityksiä tätä treeniä varten. Huhujen mukaan alueen uudelleenkartoitus on suunnitteilla, joten nyt kannattaa tulla vielä kokeilemaan, miten homma sujuu hieman vanhemman mallisella kartalla;)

Lähdöt omaan tahtiin, ei ajanottoa. Kaksi ratavaihtoehtoa: 5,0 km ja 3,8 km. Molempia ratoja on halutessaan mahdollisuus lyhentää helposti. Radat ovat täysvaativia, tämän viikon treenissä ei maastosta johtuen ole erityisesti nuorille suunnattua helpompaa rataa tarjolla. Kartta 1:10000 / 5 m ja kokoa A4. Rasteilla pienet rastiliput. Ratamestarina Pauli. Kartat jaossa parkissa klo 18:00-18:15. 

Pysäköinti tässä. Huom: viimeset 500m tietä on melko huonossa kunnossa, ajelkaa maltilla. Parkissa tilaa rajallisesti, suosikaa kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta su 20.8. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 8€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.